[ LaMpiR @ 02.08.2007. 10:14 ] @
Posto sam pocetnik u asp.net-u i recimo da prepravljam jedan sajt treba mi nesto kao npr http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=6 Znaci, kada se klikne na odredjenu komponentu da se otvori prozor fino koji vodi na odredjenu stranu tipa test.aspx?id=(broj_iz_baze) Sad, odradjen mi je prikaz komponenti nesto tipa ovako ![]() Ali meni treba npr da kada se moze kliknuti na bilo koju stavku npr procesor i da se otvara popup odredjenih dimenzija kao sto sam gore rekao. Inace, ID je vec uradjen samo sto se ne prikazuje. Code: <Columns> <asp:BoundColumn DataField="ID" HeaderText="" ReadOnly="True" Visible="False" /> <asp:BoundColumn DataField="Name" HeaderText="Naziv" /> <asp:TemplateColumn HeaderText="Stanje"> <ItemTemplate> <asp:Label ID="Stanje" EnableViewState="False" Runat="server" /> </ItemTemplate> </asp:TemplateColumn> <asp:BoundColumn DataField="Cijena" HeaderText="Vpc" ItemStyle-HorizontalAlign="Right" HeaderStyle-HorizontalAlign="Right" DataFormatString="{0:F2}" /> <asp:TemplateColumn HeaderText="Mpc" ItemStyle-HorizontalAlign="Right" HeaderStyle-HorizontalAlign="Right"> <ItemTemplate> <asp:Label ID="Mpc" EnableViewState="False" Runat="server" /> </ItemTemplate> </asp:TemplateColumn> Ja sam nesto pokusavao ali nikako da odradim to. Nisam bas najbolje upoznat sa asp.net 2(uopste i sa asp-om :) ). Jos uvjek sam u fazi ucenja. I da format je .ascx umjesto .aspx. Ne znam da li to ima veze sa temom? Poz |