[ davor4 @ 02.08.2007. 20:12 ] @
Želio bih početi programirati aplikacije za poslovne sustave (znači malo opsežnije programe za trgovine npr.), windows aplikacije i sl. Do sada sam se bavio php-om i server side programiranjem i mysql-om.
Shvatio sam da je "stari" visual c++ 6 evoulirao u c++ .net. Zanima me da li bi navedeni programski jezik bio najpovoljniji za programiranje navedenih aplikacija ili bi mi preporučili neki drugi?
Zanima je li bolje ostati na vc++ ili prijeći na njegovu .net ediciju, ili c#, ili nešto drugo?

Sorry, Vjerojatno milion puta postavljeno pitanje...
[ vladdy @ 02.08.2007. 21:05 ] @
Kratko i jednostavno, predji na C#.
[ davor4 @ 03.08.2007. 09:20 ] @
jel c# .net napredniji od c++ .net. Vidim da se u c# lako mogu raditi i win i net aplikacije, ali ja bih se za web zadržao na php-u, a windows aplikacije bi radio u nekom c-likeom jeziku. zašto je onda c# bolji od c++?
[ jablan @ 03.08.2007. 10:02 ] @
Za početak, C# je dosta bliži PHP-u nego što je to C++. Preskoči C++ kompletno.
[ spartak @ 03.08.2007. 10:21 ] @
C#

Osim ako se nisi namerio pisati dajvere i slicne stvari C++ zaobidji
[ davor4 @ 03.08.2007. 12:37 ] @
ok, c#.
koje tutoriale bi preporučili. znam da trebam guglati ali zanima me postoji li neki ultimativni portal, tutoriali.
nalazim ih mnogo ali trebam preporuku
[ Vranac @ 03.08.2007. 13:00 ] @
Za uvod u C# http://softsteel.co.uk/tutorials/cSharp/cIndex.html

mmix je ovo bio preporucio u jednoj od predhodnih slicnih tema
[ davor4 @ 23.08.2007. 16:41 ] @
ok, hvala ovo je početnički tutorial.
možete li mi preporučiti nešto naprednije, konkretno ja bi jednostavno trebao naučiti upisati (i ispisati) u bazu podataka neke podatke unesene u formu. znači neki tutorial sa formama, prosljeđivanjem podataka...?
[ ganjaman @ 28.11.2007. 10:09 ] @
O ovome je bas bilo dosta price, al ajde...

1. http://asp.net/learn/data-access/?lang=cs pa navali....
2. Ako hoces isto to filmovano (1 slika = 1000 reci) e-mule pa pretrazuj learnvisualstudio ili samo C# (filtriraj samo filmove) mada mozes i filter na emule.colection
Aj sad masi rucicama