[ zmmz @ 02.08.2007. 22:22 ] @
| Verujem da sam vec svima dosadan, ali stvarno sam se trudio , evo nekoliko dana, medjutim moje znanje je limit koji ne mogu da savladam bez vase pomoci.
U knjigama koje ja imam ovaj problem nije obradjen, na netu nisam nasao nista sto bi licilo na to i sad sta.
Moram pitati, nemojte se ljutiti, a ako mozete i imate vremena molim odgovorite.
Dakle / da ne duzim nakon instalacije uspesne, pa novog diska i ponovne instalacije/ nikako ne mogu da instaliram Expressquantumgrid
Pratim uputstvo koje sam ovde dobio/ i vec jednom uspesno instalirao sve-znaci uputstvo je dobro /, idem redosledom, ali recimo nakon kompajliranja XTeme i ExpressGDI library idem na Library i tu nastaje problem:naime fajl cxLibrary D11 ne mogu kompajlirati jer mi trazi dxGDIPlusD11.dcp, a dxGDIPlusD11 sam malo pre toga uspesno kompajlirao.
Kako da ga ubacim i gde i odakle??? Kad idem na add i nadjenm ga kaze da vec postoji u projektu i nece nista da uradi sa njim.
Takva , slicna situacija mi se redovno desava i kod drugih komponenti i jednostavno nisam pametan, a ni sposoban to resiti.
Kakav je princip resavanja, sta se desilo to kod mene .
Budite ljubazni pomozite da ovo resim. Ubi me.....
|
[ rambo @ 03.08.2007. 12:59 ] @
A da ti nisi možda zaboravio da PRVO pre svih prethodnih radnji u Library dodaš putanje do SVIH source foldera koje imaš u arhivi od QuantumGrid-a?
Kao što sam već objasnio, ovo je vrlo bitan korak, pa tek se onda prelazi na kompajliranje pa na instalaciju paketa, i to određenim redosledom.
Ajde probaj, tj. proveri ovo, pa javi.
I još jedna bitna stvar. Koju verziju Delphi-ja imaš?
[ zmmz @ 03.08.2007. 14:03 ] @
Hvala Ti da se opet javljas.
Nisam zaboravio.
Sve sam radio prema uputstvu koje si mi dao.
Imam D2007
[ zmmz @ 03.08.2007. 14:06 ] @
CodeGear™ Delphi® for Win32®
[ zmmz @ 12.08.2007. 09:05 ] @
Nista.
Pronasao sam devsetup v3.1 za devexpress v6.26 i instalitao kompletan paket.
Ali bez obzira na to i dalje mi nije jasno zasto nisam mogao "rucno" instalirati te komponente koje sam naveo ??
[ OnLineNG @ 01.09.2007. 16:33 ] @
Možeš mi reći ili poslati gde si našo devsetup 3.1, ja se ubih tražeći taj program već nekoliko meseci.
Pozdrav.
[ zmmz @ 02.09.2007. 12:24 ] @
Ostavi mi e-mail da Ti posaljum:Nije velik, 2.51MB, jer ne znam vise gdje sam ga iskopao
[ zmmz @ 02.09.2007. 12:29 ] @
Na vrijeme sam pogledao pravilnik, pa ne mogu da ostavim link , jer je protiv pravila foruma
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.