[ lazendicbora @ 02.08.2007. 22:31 ] @
| duboko se izvinjavam ako sam promašio forum ali ja moram da vas zamolim ako bi ste bili raspoloženi da mi objasnite dali je moguće da se preko programa NERO sa DVD-a zaštićenog ili original na hard snime sadržaji recimo film. pozdrav i hvala
[Ovu poruku je menjao lazendicbora dana 02.08.2007. u 23:43 GMT+1] |
[ Vorador @ 03.08.2007. 07:46 ] @
Pomocu programa NERO na samo jedan nacin mozes snimiti sadrzaj CD-a ili DVD-a na HDD, a to je u vidu image fajla koji ti moze sluziti za kasnije narezivanje ponovo na CD ili DVD ili za pokretanje preko nekog VirtualDrive-a (DeamonTools ili slicno). Pretpostavljam da zelis da sacuvas DVD film u izvornom formatu na HDD, ali to onda mozes uraditi jednostavnim kopiranjem u Explorer-u kompletnog sadrzaja DVD-a na HDD s' tim naravno sto ce ti to oduzeti nekih 4GB ili vise u zavisnosti od toga koliki je taj DVD. Ukoliko to zbog zasticenosti DVD-a ne mozes uraditi, nabavi program Alcohol koji moze posluziti i za takve stvari.
[ Miroslav Jeftić @ 03.08.2007. 07:56 ] @
Nero ne može to da presnimi, prijaviće ti da je dvd zaštićen.
[ lord Vader @ 03.08.2007. 09:19 ] @
Koristi program AnyDVD u sprezi sa Nerom. On radi u pozadini i skida zaštitu pa Nero može najnormalnije da prekopira
[ lazendicbora @ 03.08.2007. 14:18 ] @
auuu to mi je trenutno jako komplikovano verovao sam da u mom DVD-u imam sve samo da podesim možda neke parametre
u svakom slučaju hvala vam svoj trojici
[ calexx @ 03.08.2007. 17:57 ] @
Dobio si neke predloge a priča ionako ide ka pogrešnom smeru pa da zaustavimo ovde.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.