[ apex @ 03.08.2007. 01:44 ] @
Sajt je izbacen pre par dana i jos je u fazi testiranja, tako da su greske u radu moguce. Trenutno se radi na povecanju funkcionalnosti sajta, pa ako mozete da pomognete ocenjivanjem sajta,....

www.polovni-delovi.com
[ apex @ 04.08.2007. 17:28 ] @
Pomogli bi i saveti u vezi design-a, ne razumem cemu toliko ustrucavanja oko komentara.
[ mb_sa @ 04.08.2007. 19:20 ] @
Malo je 'tesko' komenirati joomla sajtove (nemam nista protiv ovog odlicnog CMS-a) u vidi layout-a, jer se nema puno toga reci. To je u principu oproban koncept,
ali milioni je takvih sajtova, tako da se gubi orginalnost, a sam sajt ne odise profesionalnoscu!

Moj savjet ti je da ako se vec koristi Joomla kao CMS da se layout modificra u toj mjeri, da se u prvi mah se shvati da se radi o pomenutom CMS-u!Ali pretpostavljam da je ovo vec urađen sajt, tako da je mozda sada kasno za to!

Ukoliko sam dobro shvatio tematiku sajta, ne znam zasto ce ti na sajtu vremenska prognoza?
Također, ova slika Mac-a za RSS uopce nije prikladna i nije vezana za tematiku. RSS ima svoj logo, ako tako mogu reci, mnogo bi prikladnije bilo njega staviti.

Na pojednim dijelovima imas nesređen i ne srazmjeran padding (razmak izmedju bordera i sadrzaja/slike), kao npr. boxovi poput: Polovni delovi, Lista poslednjih oglasa, Najpopularniji oglasi

Na pojedinim dijelovima box-ova imas prekide bordera, bilo bi OK da se to popravi.

Nedostaje vam logo/logotip, jer se onaj skrhani automobil ne moze uzeti kao zadovljavaujuce rjesnje, mnogo bi ozbiljnije sajt izgledo sa nekim kvalitetno osmisljenim logo-om.

Sa obzirom da ste omogucili korisnicima da dodaju oglase, mislim da bi trebali i napisati neke upute za dodavanje oglasa. Dodavanje je jendostavno, ali vjerujm da ima korisnika koji bi mogli imati problema sa tim!

Dalje, kada prolazim kroz kategorija u potrazi za dijelovima, jako korisno bi bilo da pored naziva kategorije pise koliko u ima objavljenih dijelova, jer olaskavate pretrazivanje, i skracujete surfanje, jer ja sam prosao kroz nekoliko kategorija gdje nije bilo dijelova, a nije neophodno da kliknem na kategoriju da bih to saznao!

I mozda bi mogli staviti neki search box na pocetnu stranu ili negdje uklopiti u layout, pa da se izabere određena kategorija za listanje u željenom cjenovom rangu za željeni dio!

Nadam se da ce biti od korsiti,
mb_sa
[ apex @ 04.08.2007. 19:47 ] @
Ideje su odlicne i oko nekih koje si ti ovde naveo sam sam se dosta razmisljao i sada ce verovatno biti realizovane. Na design-u mislim da necu vise trositi vremena jer menjati izgled sajta se moze u nedogled.

Jedino pitanje koje imam je u vezi logo-a sajta. Ja licno nisam zeleo da radim uopste neki logo, jer ovo nije sajt neke firme pa da mu treba logo, bar sam tog misljenja.
Zeleo bih ako ti nije tesko da mi das par linkova, ako ti nije tesko da bacim pogled kakav bi po tvome misljenju logo trebao da stoji.

I da, mozes li mi reci koji browser koristish?
[ mb_sa @ 04.08.2007. 21:12 ] @
Mislim da logo/logotipi nisu samo namijeni samo firmama :D

Trenutno mi ne moze naumpasti sajtovi, ali mislim da tebi treba nesto jednostavno, mozda nesto jačih (ne mislim na drecave boje :)) boja

Komentar sam ti napisao pregledavajuci sajt IE7!