[ dju @ 04.08.2007. 23:18 ] @
| kakvu i gde da kupim tv antenu (spoljnu. ne sobnu) posto mi je ovo cetvrta koju imam a hvata 7 beogradskih kanala. Sad imam mreznu koju sam platio oko 1500 din.Po mogucnosti da je radnja u zemunu ili novom beogradu. |
[ zokaaa @ 05.08.2007. 20:21 ] @
Takvu kakvu tebi treba još nisu izmislili. Koju god da staviš hvataće tih istih 7 kanala s obzirom da je uveden red u etar i TV predajnici sad rade na određenim lokacijama sa ograničenom snagom i usmerenošću antena.
Zato, za više kanala moraćeš da platiš pa biraj: kablovska, total, digi i sl.
[ dju @ 09.08.2007. 22:16 ] @
ipak sam ja optimista...zao mi davati pare i rts i kablovskoj...
[ yu1ny @ 10.08.2007. 09:13 ] @
A više antena okrenutih na više strana, pa spliter i jedan kabl do tv-a?
Ja sam na Nbgd, blokovi, imam kablovsku, ali dugo sam koristio moj sistem od četiri loge 3, okrenute na Avalu - Vodotoranj, druga prema Beograđanki, treća prema soliterima u Banijskoj u Zemunu i četvrta ka Fruškoj gori. Bilo je tu jedno 15-16 programa, neki malo bolji, neki malo lošiji, ali je sve radilo ok i to bez pojačavača, samo antene i DOBAR spliter 4 na 1.
Naravno, prijem najviše zavisi od mikrolokacije.
[ nebojsa986 @ 14.08.2007. 10:22 ] @
Treba mi savet koju antenu da kupim, dosad sam imao onu pijacnu sto se vertikalno postavlja sa mrezicom pozadi i pojacivacem, ova je skoro pa crkla, a i nesto nisam zadovoljan kakav je prijem imala.
[ BoskoIgic @ 03.01.2011. 14:05 ] @
Citat:
nebojsa986: Treba mi savet koju antenu da kupim, dosad sam imao onu pijacnu sto se vertikalno postavlja sa mrezicom pozadi i pojacivacem, ova je skoro pa crkla, a i nesto nisam zadovoljan kakav je prijem imala.
U kom si delu Beograda?
[ BoskoIgic @ 03.01.2011. 14:09 ] @
Citat:
nebojsa986: Treba mi savet koju antenu da kupim, dosad sam imao onu pijacnu sto se vertikalno postavlja sa mrezicom pozadi i pojacivacem, ova je skoro pa crkla, a i nesto nisam zadovoljan kakav je prijem imala.
U kom si delu Beograda?
[ Horvat I @ 03.01.2011. 15:19 ] @
Ak za ovo vreme ni rešio oda mu više i ne treba
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.