[ strš @ 05.08.2007. 01:01 ] @
Imam ideju da napravim bazu podataka i to tako da recimo na prvoj strani imam mogućnost da biram upis ili pretragu(dva prozora koja bi bila aktivna kada se pritegnu).Sledeća strana bi bila (za upis) podaci koji treba da se unose(serijski broj,broj r.n.,opis radova....) ti podaci treba da se sačuvaju tako da kada pređem na pretragu i nađem recimo po serijskom broju taj deo da mi pokaže njegovu celokupnu stranicu t.j. ono što sam uneo u upisu.Ovo sam uspevao da uradim u access-u ali postoji jedan problem a to je da ta baza podataka koju napravim nemože da bude samostalan program već poziva access.Postoji li program koji može da zadovolji moje prohteve(nadam se da nisu preterani)t.j. da moja baza podataka bude .exe fajl koji nepoziva nijedan drugi program već da bude samostalan i promenljiv?Napominjem da sam početnik koji samo želi sebi da olakša da previše informacija pamti već da to prepust pametnijem-računaru.Ako neko ima rešenje neka mi odgovori.Unapred hvala. [Ovu poruku je menjao chachka dana 05.08.2007. u 20:54 GMT+1] |