[ Valkinor @ 06.08.2007. 10:06 ] @
Evo ovako imam problem da kada god palim ili resetiram računalo pojavi mi se ova poruka: Error loading c:\windows\system32\vgqqkvdj.dll, jel mogu to kako iskopirati odnekuda(i odakle, probao sam sa googleom ali vjerojatno nisam dobro tražio), a da ne moram rušati windowse. I još jedan problem imam, a taj je da mi već nekih mjesec dana nod 32 izbacuje ove probleme (*) i obriše ih kada resetiram računalo i dok ga ponovo ne ugasim i upalim bude sve u redu ali onda se opet pojave i opet ista stvar jel ima pomoći ili baš moram rušati windowse??? *c:\windows\system32\gnedqxab.exe - Win32/Adware.Ezula application c:\windows\system32\cbxuvus.dll - probably a variant of Win32/Adware.Agent application c:\windows\system32\ssqpq.dll - a variant of Win32/Adware.Virtumonde.FP application e i pri otvaranju firefox-a izbacuje mi u početku internet explorer i tako opet nakon nekog vremena(mislim da poziva neku stranicu broadcastyourself) nađem to u temp-u i obrišem ali opet se pojavi pri idučem spajanju na net, i uvijek mi se pojavi nakon nekog vremena nakon što radim na računalu prozorčić za spajanje na net. Iskreno mislim da je to sve povezano i kada bi sredio ono što nod pokazuje bio bi na konju pa ako netko može pomoći molio bih vas. |