[ zvjezdana @ 07.08.2007. 17:00 ] @
Dali postoji stranica sa koje se mogu slati sms-poruka na +38765 (Telekom republike srpske). |
[ zvjezdana @ 07.08.2007. 17:00 ] @
[ draganbg82 @ 07.08.2007. 20:59 ] @
www.smscity.com
a ovo je moj licni link za registraciju http://smscity.com/?rid=511587 Kada se registrujes i ti ces dobiti isti pa se ljudi preko tebe mogu registrovati a ti ces dobijati kredit za to. [ Catch 22 @ 07.08.2007. 22:35 ] @
Zvanični naziv operatera u naslovu tvoje poruke, kao i zvanični naziv pomenute republike nema to jedno pogrešno slovo, koje se u takvom sklopu reči u ovim krajevima koristi sa posebnom namerom (što možda i iritira neke od stanovnika ovih krajeva).
A u maternjem jeziku postoji i pravilo koje se zove "jednačenje suglasnika po zvučnosti" (bar je postojalo, nekada davno kada sam ja išao u školu). [ draganbg82 @ 07.08.2007. 23:53 ] @
Ma daj opusti se, nemojmo ici sada u offtopic. Necemo sitnicariti sada, kako nisi obratio paznju na to da se DA LI pise odvojeno. Samom nasom konverzacijom ovde stvaramo nepotrebni flame.
[ Emil Ranc @ 07.08.2007. 23:55 ] @
Tačnije ima tri pogrešna slova :)
Nije Telekom republike srbske, već Telekom Republike Srpske. A u stvari nije ni tako, kompanija se zove Telekom Srpske. A u stvari nije ni tako, kompanija se sada zove m:tel :) [ Catch 22 @ 08.08.2007. 00:31 ] @
Citat: draganbg82: Ma daj opusti se, nemojmo ici sada u offtopic. Necemo sitnicariti sada, kako nisi obratio paznju na to da se DA LI pise odvojeno. Samom nasom konverzacijom ovde stvaramo nepotrebni flame. Pa "dali" mu spada u često viđenu, elementarnu nepismenost, a "srbske" mu više dođe kao zaštitni znak. Ne znam šta ti je to "flame" (?), ali mi nije bila namera da se oko ovoga pravi sad neka posebna diskusija... ![]() PS Povrh svega mislim da zvjezdana živi negde daleko i da nema nikakve veze sa "zaštitnim znakom"... vidi zvjezdanin komentar ovde [ zvjezdana @ 09.08.2007. 22:52 ] @
Ja se izvinjavam ako sam koga povrijedila ili uvrijevila...
Nije bila namjera... Za SMS sam se snasla.... http://www.3jam.com/userchat.php Ali sad imam prolbem sa MMS porukama... M:TEL ne podrzava WAP ili sta? ima stranica sa koje se mogu slati MMS-poruke, ali uslov je da onaj ko prima poruki ima WAP... Postoji li stranica sa koje se mogu slati MMS-poruke, sto se mogu primiti preko GPRS-a... Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|