[ proka_92 @ 09.08.2007. 00:05 ] @
Kupio bih polovno pojacalo pa mi trebaju vashe preporuke!Ne mora da bude nesto extra jako, a ne treba da bude ni mnogo skupo! |
[ proka_92 @ 09.08.2007. 00:05 ] @
[ Rocket Roll @ 09.08.2007. 11:57 ] @
A na njemu bi svirao?
1) Reggae, ragga, dub - "Jah Rastafarai!" 2) Cecu i "ceciste" - "Svi ruke goreeeeee..." 3) Industrial meets math-rock - "škriiiiiiiipppp... fidbeeeeeeeekkkkkk..." 4) Kantri chicken-pickin' - "Come on, Oklahoma borderline!" Ili nešto peto? Hoću da kažem, možeš li da budeš malo precizniji - barem da nam kažeš jesi li gitarista ili klavijaturista, ili možda basista? [ old.man @ 09.08.2007. 13:40 ] @
Citat: Kupio bih polovno pojacalo pa mi trebaju vashe preporuke!Ne mora da bude nesto extra jako, a ne treba da bude ni mnogo skupo! Pridruzujem se. A da ne bi Rocket vikao na mene ( ![]() Pojacalo moze i da je "kvarno" samo da kutija nije polomljena i da su zvucnici ocuvani kolko tolko ostalo na PP [ proka_92 @ 10.08.2007. 01:04 ] @
Pa neka bude hard rock - heavy metal...I ne sviram nishta nego hocu da slusam muziku sa pojachalom!!!Jel sad malo preciznije i bolje Rocket?
[ acaradio @ 10.08.2007. 08:17 ] @
Citat: proka_92: ne sviram nishta nego hocu da slusam muziku sa pojachalom Hoces da kazes da ti je potrebno pojacalo kao deo nekog Hi-Fi lanca, a ne gitarsko pojacalo ili nesto slicno za ozvucavanje nekog instrumenta ? Ako je tako, onda to ne spada u Muzicku produkciju. [ old.man @ 10.08.2007. 13:23 ] @
Citat: ...Ako je tako, onda to ne spada u Muzicku produkciju. Vec reprodukciju ![]() [ proka_92 @ 10.08.2007. 15:32 ] @
A gde vidish temu REPRODUKCIJA?
[ Rocket Roll @ 10.08.2007. 16:53 ] @
Citat: proka_92: ...ne sviram ništa nego hoću da slušam muziku... ...a to je reprodukcija (muzike). Ovaj, nije mi namera da te zezam, u svakom slučaju. Što se preporuka tiče, izvini - ja lično nisam stručan da ti pomognem. Sve najbolje u potrazi za dobrim HiFi pojačalom ti u svakom slučaju želim, a možda će neko drugi postovati koji pametan savet. Rock on. [ acaradio @ 10.08.2007. 17:11 ] @
Citat: proka_92: A gde vidish temu REPRODUKCIJA? Postoji podforum, ali se ne zove tako, vec Audio elektronika i nalazi se OVDE Mislio sam da ovu temu premestim u Cekaonicu, ali da ne je setamo unaokolo....stavicu katanac. Pitanje ponovo mozes da postavis u podforumu Audio elektronika. Tamo ima i oglasa, ljudi prodaju polovne komponente. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|