[ ribar_r @ 09.08.2007. 09:31 ] @
Nedavno sam nabavio pojacalo Technics SU V-505E, ako mogu prikacicu i sliku. Hteo bih da doznam nesto vise o njemu, posto uz njega nisam dobio nikakvo uputstvo, a posebno:
- kako se prikljucuju zvucnici,
- koje su snage zvucnici potrebni za njega,
- vasa iskustva s ovim pojacalom
- da li neko ima semu i da mi posalje, moze i na e-mail
- slicna pitanja ...
Pozdrav iz Kumanova.
[ Danci-Sombor @ 10.08.2007. 00:36 ] @
ribar_r meni je isto takvo pojacalo bilo ponudjeno od jednog lika sto prodaje pojacala i davo mi ga je za 100 eu tvrdio je da je pojacalo odlicno.. koliko si ga ti platio ?
[ ribar_r @ 15.08.2007. 11:20 ] @
Ja ga imam oko 5 godina vec, moj burazer ga je uzeo u zamenu za nesto oko 400 DM u to vreme su bile marke, ali nisam siguran, kad se vidim s njim bas cu da ga pitam, on je trenutno u beogradu treba da dodje oko 01.09.
imas li nesto literature za ovo pojacalo?
Inace odlicno nas sluzi, samo sto nemam originalne ili adekvatne zvucnike.
[ ribar_r @ 04.09.2007. 09:10 ] @
Ljudi ajde odgovorite, dajte neke podatke za ovo pojacalo.
Pozdrav.
[ buljko @ 04.09.2007. 10:36 ] @
Visokokvalitetni tranzistorski pojacavac hladjen freonom. Snaga 2x115W/4Ohm ili 2x85W/8Ohm, znaci, zvucnici bar 30-50% vece snage. Transformator 370W. Sve ostalo znas, imas ga u rukama.
[ gaostolski @ 05.09.2007. 12:11 ] @
Zdravo.
To pojacalo su v 505 to ti je prava legenda od pojacala,jos u mladim danima dost asmo ih furali po zurkama kaficim ai sl.do pre par godina imao sam jednoga u kucnoj kolekciji(ima odlicnu phono sekciju).Sto se tice resenja dosta je interersantno resen.Ako ti slucajno zatreba mislim da jos uvek kuci imam semu ali na papiru(dosta njih sam popravljao)pa potrazit cu i poslati po postu posto vidim da si iz makedonije.(a probacu i da skeniram pa bice na sajtu ovde)
Pozdrav Goran.
[ ribar_r @ 18.09.2007. 10:42 ] @
Gorane, ako mozes javi se na moj e-mail
[email protected] da vidimo, bas me
interesuje sema za ovo pojacalo,
i ostalo sto imas.
pozdrav!
[ Glogov_Kolac @ 20.09.2007. 22:33 ] @
Jel ovo pojacalo stvarno hladjeno freonom kao sto rece neko gore?Na slici pise da je interated amplifier otkud sad tranzistorsko
[ gaostolski @ 27.09.2007. 12:09 ] @
To sto pise integrated amplifaer ti ti znaci da je integrirano misli se na pred.poj i izl.poj.Inace cela ta serija proizvedena u periodu od 82-87 cela SU,SUV,SUX i sl.su bila hladjena freonom,kako? za to ti je potrebno da razgledas hladnjak kako je izveden ili neko od kolega koji ima slicno moze da postavi sliku i sl.Veom ainteresantno resenje koje nazalost kod novijih modela sa integriranim izlazom SVI serija nije dalo odobrih rezultata jer ustvari i sva izlazna pojacala sa integriranim izlazima uglavno stradaju zbog loseg hladjena,ili previse komponenata koji se griju na malo povrsine koja se ne moze tako brzo ohladiti koliko se moze brzo ugrejati.
[ gaostolski @ 27.09.2007. 12:12 ] @
Sto se seme tice, kod kuce ostala mi je samo sema za model SUV5,u principu suv505 nijansu snaznija varijanta ovog pojacala sa ugradjenin computer drive delom koji upravlja strujom,regul,signala,zastitom i sl.
[ ribar_r @ 28.01.2008. 09:51 ] @
Pozdrav,
Gorane mozes li na e-mail da mi posaljes tu semu
ili ako imas uslove da mi das pravac gde bih mogao da nadjem
odgovarajucu.
Pozdrav
[email protected]
[ likson69 @ 28.01.2008. 10:44 ] @
Pozdrav kolege
Možda ti odgovore daju ovi sajtovi:
http://www.hifiengine.com/manu...p?man=Technics&mod=SU-V505
http://cgi.ebay.de/Technics-SU...QcategoryZ141221QQcmdZViewItem
[ gaostolski @ 05.02.2008. 14:52 ] @

Možda ti odgovore daju ovi sajtovi:
http://www.hifiengine.com/manu...p?man=Technics&mod=SU-V505
http://cgi.ebay.de/Technics-SU...QcategoryZ141221QQcmdZViewItem[/quote]
eto ti kolegijalnost vredna svake pohvale,tako da tu imas bas sve sto ti treba u vezi pojacala.
Pozzz.....
[ ribar_r @ 03.09.2008. 09:49 ] @
E stvarno ovo je ono pravo, i kolegijalnost na stvarno visokom nivou.
ja sam malo bio neaktivan ali sada sam tu.
likson69 stvarno puno hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrav za sve, verujte u momke i devojke na ovom sajtu.

Mislim da ovim mozemo i da zatvorimo ovu temu.
Jos jednom POZDRAV!!!!!!!!