[ borio @ 12.08.2007. 15:45 ] @
Pozdrav svima, citao sam predhodne poruke i pokusao sa Fix Vundo verzijom koju sam skinuo sa adrese sa foruma, ali ne moze da mi ukloni fajl iz system32/geebayw.dll, ranije sam skenirao sa vezijom fixVundo koju sam downl. sa symantec, i ona je izbrisala nesto ali je ostalo izgleda jos toga, kad skeniram sa Spyboot search & destroy on nadje drugi fajle system32/adshlp.dll, koji takodje ni pri restartu ne moze da ukloni, u task manageru vidim svchost i scvhost, lass i neke druge aplikacije koje su u funkciji cim podignem sistem. Molim za pomoc, ne razumem se narocito u racunare, pa molim sto jednostavnija objasnjenja o cemu se radi i da li mogu da se izborim sa ovime, op.sys mi je windows xp service pac2, imam sygate firewall i symantec antivirus koji sam redovno updatovao, i adaware i spyboot,koje takodje redovno update-ujem. Molim i pojasnjenje kako se uopste i provuku ovi trojanci pored firewalla, jer ja nisam nista primetio dok racunar nije poceo da mi koci i brljavi. Unapred hvala-izvinjavam se ako sam bio preopsiran |