[ pisac_1 @ 12.08.2007. 17:12 ] @
Kako disable-ovati Automatsko update na Kasperskom 7.0.
Naime, instalirao sam kasperskog kod kolege koji nema internet, i svako 15-tak minuta mu u desnom donjem uglu izbacuje poruku da ga apdejtuje. To s vremenom prelazi u dosadu... Kako ga disable-ovati da mu se to ne pojavljuje?

hvala!
[ Milan Gligorijevic @ 12.08.2007. 20:20 ] @
Za KIS.
Desni klik na ikonicu => Settings => Update
[ Urkelele @ 15.08.2007. 06:44 ] @
Sa tim ce samo da iskljuci update ali mislim da ce i dalje da mu se pojavljuje da nije update-ovan. Kad ti se pojavi to obavestenje, imas neki trouglic okrenut na dole. Kliknes na njega i imas "disable all notification". Kliknes i zavrsis pos'o
[ pisac_1 @ 18.08.2007. 01:01 ] @
Citat:
Urkelele: Sa tim ce samo da iskljuci update ali mislim da ce i dalje da mu se pojavljuje da nije update-ovan. Kad ti se pojavi to obavestenje, imas neki trouglic okrenut na dole. Kliknes na njega i imas "disable all notification". Kliknes i zavrsis pos'o ;)

Uradio sam i sve sto ste naveli, medjutim, jos uvijek mi izbacuje dosadnu poruku.

pada li vam jos nesto na pamet?

pozdrav!
[ Urkelele @ 22.08.2007. 17:06 ] @
E sorry, malo sam pobrkao loncice
Otvoris kaspersky, pa ides na settings i na kraju ti pise Appearance. Posle toga imas Events notification i mozes da iskljucis sve, a ako ne ides na advanced... i iskljucis sta ti ne treba.

Pozdrav
[ pisac_1 @ 25.08.2007. 02:48 ] @
Citat:
Urkelele: E sorry, malo sam pobrkao loncice
Otvoris kaspersky, pa ides na settings i na kraju ti pise Appearance. Posle toga imas Events notification i mozes da iskljucis sve, a ako ne ides na advanced... i iskljucis sta ti ne treba.

Pozdrav

OK, hvala!

E sad imam problem, kako to isto odraditi na verziji 6.0, jer niji kada odem na setings, i Appearance, uopste mi ne izbaci Events notification?
[ Urkelele @ 25.08.2007. 06:29 ] @
Ufff, napisao sam ti u prvom mom postu ali...
kad otvoris kaspersky pa imas dole desno u pravougaoniku sve notifikacije. E to imas trouglic na dole, kliknes na njega i ides disable all...
A preko settings-a - ne mogu da se setim.

Pozz