[ podrizvan @ 15.08.2007. 14:19 ] @
| Zdravo. imam jedan gadan problem a to je da sam slucajno izbriso usera sa racunara. account je bio na domeni. u Documents and Settings su ostali fajlovi svi. zanima me dali postoji mogucnost da se vrati user bez da se moram nakaciti na mrezu. problem je taj sto nemam mogucnost da se nakacim na mrezu i da dodam usera sa domene. mozda postoji neki nacin da se u registry-u direktno doda domenski user. |
[ ganjaman @ 23.08.2007. 07:41 ] @
Cemu reg kad se samo "nakacis" na mrezu i logujes kao taj user nema veze lokal nalog sa domenskim (mozes da brises kolko hoces kad se logujes u domen i taj user postoji bice OK) ili preimenujes folder iz Documents and Settings/nekiuser u Documents and Settings/nekiuser2 pa se logujes u domen i dobijes novu strukturu pa onda vracas dokumenta. I nisi napisao problem jel mozes da se logujes uopste kao taj user jel ima neka greska i koja... Sve u svemu pravis s***a i posle nekog ukljucujuci i tebe boli glava samo zato sto mislis da znas a misliti i brati cvece nije isto.
P.S. Izvinjavam se moderatorima. Morao sam da budem malo grub, sa takvima imam problema redovno samo zato sto prvo urade pa onda pitaju.
[ Miroslav Jeftić @ 23.08.2007. 08:32 ] @
Ako sam dobro razumeo, korisnik je izbrisan sa lokalnog računara? Ili ne?
[ SinisaKrisan @ 25.08.2007. 01:07 ] @
Pazi kad nikako ne razumem sta je problem:)
[ ganjaman @ 26.08.2007. 14:49 ] @
Citat:
SinisaKrisan: Pazi kad nikako ne razumem sta je problem

)))))))) Da da tacno tako.
[ someone_bl @ 27.08.2007. 12:35 ] @
Ja mislim da je to sve zbog radi toga :) btw, moras biti malo preciznij sta je bilo i sta zelis :)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.