[ absBeg @ 20.08.2007. 19:32 ] @
Dakle, imamo vremena mjesec dana da isprintamo oko 40.000 stranica materijala. Radi se o materijalu za studente kao jedan od nasih projekata kojeg cemo im dijeliti besplatno. Ovo naglasavam da se ne pomisli da se radi o bilo kakvom ilegalnom kopiranju. ![]() E sad, dobili smo mizernu cifru koja nam taman pokriva kupovinu papira, opreme za uvez i da platimo majstorima zamjenu tinte u toneru. Dali su nam printer HP 1020 (kojeg i ja imam kod kuce pa znam da fino radi). Ovako naizgled ispada da su nam pokriveni svi troskovi, medjutim postavlja se pitanje: Hoce li HP 1020 crknuti nakon svog ovog ispisa??? Koliko je uopce vijek trajanja printera tj. jel ima u sebi neke mehanike koja moze crknuti? Ne bih htio da u sred posla zaglavimo i onda da izgubimo 10 dana trazeci pare i printer. Ovo je prvi put da radimo jedan ovakav samostalni projekt i ako ovo ukenjamo, nece nam vise para dati za buduce projekte. Zato bih molio da se jave svi oni koji ga imaju u firmama. Ako ovaj printer ne moze podnijeti ovoliki teret, razmisljali smo uzeti HP 1320. Znam da ga imaju mnoge velike firme kod nas (mislim cak i posta, ali nisam siguran). Kakva su vasa misljenja o njemu? ps.nemojte nuditi materijalnu pomoc, vec samo savjete ![]() |