[ sinabl @ 21.08.2007. 14:02 ] @
Prije nekoliko dana postavio sam ovo pitanje:

''Kada napravim animaciju u Swishmaxu i kada je ubacim u program za Web Designe ( u mom slucaju Dreamweaver) sve ok radi... Ali problem nastaje kada exportujem u html. Kada otvorim html file (u internet exploreru) u kojem sam koristio animaciju sve mi otvori normalno samo na tom mjestu gdje treba biti animcija stoji neki bezveze image. Onda mi se gore pojavi neka zuta linija na kojoj pise sledece: TO HELP PROTECT YOPUR SECURITY, INTERNET EXPLORER HAS RESRTICTED THIS FILE FROM SHOWING ACTIVE CONTENT THAT COULD ACCSES YOUR COMPUTER. Klikom na tu liniju ponudi mi se opcija ALLOW BLOCKED CONTENT i kada je izaberem sve je u dure. Jasno mi je da se radi o nekoj zastiti, ali bezveze mi je cinjenica da onda niko ko koristi IE nece moci normalno pogledati stranicu. ( U operi nemam takvih problema). Ima li tome lijeka??? Hvala!!! ''

Pa smo rekli '' to ce morati uraditi svaki korisnik i to je to''

Evo upravo sada sam probao napraviti flash animaciju u Macromedia Flash-u i isto mi se desava.

To me zbunjuje iz razloga sto masu web straniica koje posjeduju odredjene flash animacije IE otvara bez problema samo moje licne izrade nece. Interesuje me u cemu je razlika, i moze li se to rijesit!!!???

Hvala

POzdrav
[ kelja @ 21.08.2007. 14:20 ] @
Moze.

http://www.adobe.com/devnet/activecontent/articles/devletter.htm

Ako koristis novi DW, on to automatski odradjuje.
[ sinabl @ 22.08.2007. 08:12 ] @
Mislis novi DreamWeaver. Ja imam Macromedia DreamWeaver MX 6.0. Koji je taj noviji???
[ kelja @ 22.08.2007. 11:47 ] @
DW CS3, a ne secam se da li i DW8 to radi...
U svakom slucaju na linku koji sam ti ostavio imas taj (javascript)kod.
[ sinabl @ 22.08.2007. 21:38 ] @
E hvala ti...
Zivio!!!