[ calexx @ 30.08.2007. 08:17 ] @
| Citat: Sad day
Posted by Antonis Kaladis on August 29th, 2007 |
Today we received an e-mail from Microsoft, requesting the immediate take-down of the download page, which of course means that AutoPatcher is probably history. As much as we disagree, we can do very little, and although the download page is merely a collection of mirrors, we took the download page down.
We would like to thank you for your support. For the past 4 years, it has been a blast. Unfortunately, it seems like it's the end of AutoPatcher as we know it.
Comments are welcome...
Antonis Kaladis
http://www.autopatcher.com/ |
[ Miroslav Jeftić @ 30.08.2007. 08:21 ] @
Mislim da nije neka šteta. Bilo je često tema da je nešto zeznuto u sistemu i ispostavi se da je to bilo nakon što je autopatcher 'nešto' instalirao.

[ kalimeroBench @ 30.08.2007. 08:26 ] @
Mozda ovo i nije tako strasno s' obzirom da nam prilazi lagano SP3.
[ calexx @ 30.08.2007. 08:58 ] @
Samo sam preneo informaciju, ja imam slično loše iskustvo sa njim, više puta sam probao da uradim update jedne stare makine i uvek dođe do 10% i tu stane. Srećom, deinstalacija je opravljala sistem. Koliko sam shvatio, problem je bio što je trebalo da prvo proverim šta sam već instalirao pa da onda u patcheru izaberem ono ostalo jer se inače zbuni. Neka hvala, ako nije toliko pametan da proveri pa sam izabere, ne verujem da može mnogo da uradi. U svakom slučaju mi nije problem da uradim live update, to mi je navika iz vremena kada sam koristio ISDN pa je veza bila koliko toliko pristojna. Tek sada nemam razloga da krpim.
[ Sasa A @ 30.08.2007. 12:20 ] @
Steta, koristio je dosta pitsa.
[ 574nk3 @ 30.08.2007. 13:22 ] @
Autopatcher je bio odlichan program. Prokleti Microsoft.
[ vaske71 @ 30.08.2007. 13:55 ] @
Autopacher je bio najbolji usluzni SW narocito za one koji nisu imali validan OS pa su iskljucivali win update , kao i za one koji su redovno radili reinstalacije OS . .No kako neko rece na putu nam je novi XPsp3 koji ce izaci uskoro i koji ce verovatno oboriti sve rekorde sudeci po iscekivanju korisnika na netu od cega ce Mikrosoft konacno zaleciti rane sa OS Vista
Pozdrav
[ yellowsunshine @ 30.08.2007. 19:02 ] @
Možda su to uradili pod pritiskom Microsofta! Ipak je glavna prednost licenciranog OS-a to što se može updateovati i to je bio način da Microsoft primora korisnike da kupe Windows.
[ calexx @ 30.08.2007. 19:42 ] @
A da ti ipak pročitaš ono što sam citirao u prvoj poruci? ;)
[ stonex @ 30.08.2007. 22:52 ] @
Citat:
yellowsunshine: Možda su to uradili pod pritiskom Microsofta! Ipak je glavna prednost licenciranog OS-a to što se može updateovati i to je bio način da Microsoft primora korisnike da kupe Windows.
Pa moj Windows nije legalan pa je opet stalno update-ovan . Svasta .
[ vaske71 @ 31.08.2007. 00:42 ] @
Citat:
Pa moj Windows nije legalan pa je opet stalno update-ovan . Svasta .
Ne raduj se previse !
Nece biti bas da je updejtovan onako kako treba da bude updejtovan, setio se Bili da sa wga nece daleko odmaci pa se sada novi updejti rade na malo drugaciji nacin a ti ces tek primati updejte ali samo do februara ove godine nove neces moci - uostalom nije sve reseno ako uklonis wga (genium)
Autopacer je bio jedino svetlo na kraju tunela koji je omogucio da na brzinu mozes da imas sve ko da imas legalan windows .
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.