[ Skeneropulos @ 30.08.2007. 19:17 ] @
Znaci dok sam htio da uradim resize jedne particije odnosno u toku rada nestalo mi je struje i kasnije kada sam upalio racunar nestala mi je veca particija sada windlows je nevidi ali u partition magic je vidim sada me interesuje mogu li da vratim svoje podatke jer su mi veoma biti i kako?

[ zoran_dojkic @ 30.08.2007. 20:15 ] @
Active Partition Recovery imaš na Hiren's BootCD http://www.hiren.info. Ubuduće koristi sa tog diska programe za particionisanje, Acronis Disk Director, ili Paragon Partition Manager.
[ calexx @ 30.08.2007. 20:46 ] @
Teško da će i drugi programi da tek tako prežive nestanak struje prilikom reparticionisanja, pre toga se uradi backup a nije loše ni da se koristi UPS baš zbog ovoga. Ja recimo nisam nikad imao problem sa Partition Magicom ali mi nikad nije nestala struja a i pazio sam šta radim.
[ iMiki @ 31.08.2007. 09:50 ] @
Idi u folder gde ti je partition magic. Postoji program partition editor (tako nesto). Sa njim mozes da pogledas atribute particija (primarna, ekstended, logicka, butabilna isl.). Uporedi atribute vidljive i nevidljive particije. Pazi, jedna je primarna i butabilna a druga je logicka.
Cisto pogledaj.
[ .qwerty. @ 31.08.2007. 13:21 ] @
TestDisk... imash ga takodje na Hiren's Boot cd-u... meni je odradjivao uvek posao...
[ Skeneropulos @ 01.09.2007. 15:50 ] @
E hvala na pomoci vratio sam sve podatke pa cak i neke sto nikad nisam znao da jos uvjek postoje.
U pitanju je bio program R-studio 4.0