[ odma @ 02.09.2007. 12:39 ] @
Trazi mi sifru za korisnicko ime i kad je ukucam napise:Sistem ne moze da vas prijavi jer ne moze pristupiti domenu PEDAGOG nije bas tako, ali to je smisao.
Preko Offline NT Password & Registry Editor, Bootdisk / CD sam vidio da korisnici nemaju sifre.
Sta da radim (isto je i za safe mode)?
[ .qwerty. @ 02.09.2007. 14:30 ] @
Drzi CTRL+ALT i dva puta pritisni Delete, kada ti se pojavi mali prozor u username kucaj Administrator, a password polje ostavi prazno (ako si sluchajno prilikom instalacije Windows-a kucao password, ukucaj taj)... ako se startuje, idi u Control Panel - User Accounts, ostalo bi trebao sam skontati...
[ calexx @ 02.09.2007. 16:23 ] @
Meni ne liči da je problem da uđe na svoju makinu već na tuđu. Ako je taj neko ostavio Admin nalog bez lozinke, onda nije ozbiljan pa je u redu da tako uđe. Ako je postavio pass, onda ne može ovako.
[ odma @ 02.09.2007. 17:45 ] @
Mozda tebi izgleda tako, ali ovo je stvaran problem, i nemam namjeru nikome da kradem sifru, vec mi se neda skidati disk, skidati podatke, ponovna instalacija, itd. Osim toga koristio sam program za skidanje sifre (kako gore stoji) i nema je.

Probao sam ovo i ista poruka Sistem ne moze da vas prijavi jer domen PEDAGOG nije dostupan
[ Miroslav Jeftić @ 02.09.2007. 17:57 ] @
O čemu se uošte radi, pošto mi nije baš jasno? Da li se loguješ lokalno ili na domen? Da li uopšte postoji domen kontroler? Da li je to neki lokalni računar u domenu? Malo to detaljnije objasni.
[ odma @ 02.09.2007. 18:41 ] @
jedan racunar, na njemu XP servis pack 1, kad ga palim pojavi se logovanje na korisnicko ime Atlon i trazi lozinku, sta god ukucao kao lozinku dobijem onu gore poruku. Isto se desava i sa bilo kojim drugim korisnickim imenom.
Pojavilo se odjednom, ugasen racunar (tako mi kazu) normalno.
[ Miroslav Jeftić @ 02.09.2007. 18:58 ] @
Da, hoće to "odjednom" i iz čista mira, niko ništa nije dirao. Nego, u dijalogu logovanja, šta ti piše u trećem polju ("Log on to")?

[Ovu poruku je menjao Miroslav Jeftić dana 03.09.2007. u 09:28 GMT+1]
[ odma @ 03.09.2007. 07:52 ] @
Nemam uopste LOG ON, ali, hvala svima na pomoci, nemam vise vremena, kopiram podatke pa cu format
[ iMiki @ 03.09.2007. 13:38 ] @
Kada ti prijavi da ne moze da nadje DOMEN to znaci da nemas vezu sa serverom (ili je server ugasen ili ti je kabal od mreze istaknut/ostecen).