[ Stratovarius @ 02.09.2007. 15:35 ] @
Molim drage prijatelje da mi pomognu ako mogu. Koristim WindowsXP Pre neki dan sam rešio da kupim novu tastaturu pošto se mojoj A4-tek tastaturi počeli tasteri da kvare (mora se jače pritisnuti). Kupio sam Logitech Classic Keyboard US International version 105-tastera i odmah imao problem. Naime, za sada primetih 2 problema. Recimo kada gledam filmove, u titlovima mi se mešaju slova. Sve je lepo podešeno, trebaju ići srbsko-latinični fontovi ali meša par slova, recimo mesto Č stavlja I-ćirilično na primer. Takav je slučaj sa još 2 fonta čini mi se. Takođe isto mi se dešava u jednom englesko-srbskom rečniku. Tamo gde piše srbsko-latiničnom fontu, meša, recimo mesto da piše "Čistač", on će ga izbaciti "Iistai"(mesto slova I ide I-ćirilični font). Pokušao sam kanda da nađem drajvere preko interneta ali bezuspešno. Da li ću problem uopšte rešiti reinstalacijom Vindovsa iskpe ili ima neko posebno podešavanje. Možda sam i osuđen da se mučim sa ovim greškama sa fontovima. A možda mogu da se skinu neki drugi drajveri nevezani za Lodžitek. Molim, ko nešto zna neka mi odgovori biću mu zahvalan. Unapred hvala. “” |