[ Ledenica @ 04.09.2007. 16:50 ] @
| Menjam na kompu MB, CPU i GPU, pa kada to vec radim razmisljam da nekako utisam kompjuter a najbolje resenje koje sam nasao je Zalman Reserator 2.
Jedino sto nemogu nigde da pronadjem da li moze da se montira na GF 8800 gtx. Ima li neko iskustva ? |
[ Ledenica @ 06.09.2007. 08:24 ] @
Jel moguce da nikom drugom ne smeta urlanje koje prave cooleri ??? Zamislite potpuno tih kompjuter. Upalis ga a ono se ne cuje NISTA ?
[ LaMpiR @ 06.09.2007. 08:46 ] @
To bi bilo fino ali ja sam navikao jos na svom p3 da se ko usisivac cuje. Sada Antec 900 kuciste mi je hmmm... odmor :)
Mada volio bi da je kuciste tiho ali kod mene se najvise napajanje cuje.
[ lnick @ 06.09.2007. 09:21 ] @
Tesko da ces dobiti "potpuno"tih kompjuter,vodena po defaultu dolaze samo sa WB za CPU,a za grafiku ces morati da dokupis,a sta ces sa ventilatorima u napajanju,pa sa hladjenjem chipset-a,i naravno sa hladjenjem hardova?
poz.
/lnicks
[ Ledenica @ 09.09.2007. 08:57 ] @
HDD nije problem. Postoje prilicno jeftina i kvalitetna resenja sa stiroporom ili gumenim podloskama. Napajanje mi je odlicno pa se skoro i necuje ali zato urlaju cooleri na grafickoj (ATI 1600 AGP) i na procesoru (AMD 64 3500+). Kuciste sam iznutra oblozio tankim sundjerom (dolazi kao podloga u pakovanju sa maticnim plocama) a planiram da uradim jos neke "zahvate" na samom kucistu tako da bi ukupan rezultat uz Zalman Reserator trebalo da bude - tisina. Ujedno, Zalman prodaje i modul za hladjenje chipseta sto ukupno dize cenu celoj prici (sreca pa moja zena ne prati i ne cita ovo :-) ) ali radije cu zrtvovati nesto drugo u korist tisine.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.