[ sesticlj @ 04.09.2007. 22:01 ] @
Kao što već znate izašao je novi update istočno europskih mapa za iGO. Primjetio sam da je BosniaHrz_2007.07_070810.fbl dosta poboljsana. Na prvi pogled pokriveni gradovi na nivou ulica su: Čaplina, Ljubuški, Grude, Široki Brijeg, Bugojno, Mostar, Sarajevo, Maglaj, Orašje, Bosanski Brod. Bijeljina i Banja Luka imaju poligone i ulice ali jos im nisu dodani nazivi. Znači za nekih mjesec, dva mogli bi imati potpunu mapu kao sto je adria route.
[ Yugo Faca @ 26.06.2008. 06:17 ] @
Planiram uzeti sebi Crypton GPS NAVIGATOR S1000. Pošto je u njemu software IGo, zanima me jesu li mape upotpunjene sa nazivima ulica i ostalim detaljima. Koliko je upotrebljiv i praktičan na teritoriji Bosne, Srbije, Crne Gore, Hrvatske?
[ djricky @ 09.07.2008. 15:44 ] @
iGO i bosanska mapa nisu jedno za drugo
ocaj zivi, cas sam na putu, cas u Drini (srecom, samo na uredjaju)
pomislio sam da nesto nije u redu sa uredjajem, ali kako sam presao u Srbiju tako je sve pocelo da radi normalno... mapa datira iz januara 2008. ali je katastrofalna... u Sarajevu radi normalno.... ostatak non stop ludi...

da ne pominjem cinjenicu da sa iGO8 mapom za Srbiju mogu spokojno da vozim, jer me ni za jednu krivinu nije zeznula, negde i pogresi skretanje i jednosmernu ulicu, ali su putevi veoma precizni, dok je Bosna... sacuvaj boze koliko je losa mapa...

PS. u Sarajevu imaju 3D zgrade