[ carloss @ 05.09.2007. 15:33 ] @
Duze vreme vec gledam da uzmem neki kucni DVD rekorder, ali nijedan ne ispunjava moja ocekivanja.. Ne znam da li se u medjuvremenu pojavio neki dobar model koji radi dobro svoj posao. Inace, dao bih za njega oko 250 evra, pa ako neko moze nesto da predlozi, bio bih zahvalan :) Neki minimum koji trazim je: - da ima hard disk (bar od 100 GB) - da reze na sve diskove (CD-R, DVD-R, DVD+R/RW) - Da cita sve formate (DVD, DivX (3,4,5,6), mp3, jpg) - Da cita sve titlove (pritom da je nebitna lokacija i naziv titla, i jako bitna stvar - da je krupan prevod i jasno vidljiv na ekranu) - Da je pregledan i krupan meni na ekranu - da ima USB (a bilo bi lepo i fire-wire) - Da se ne blokira pri radu, da je pouzdan.... - da ima kvalitetan tv tjuner (znaci da je slika ista kao na TVu, ako ne i bolja), da ima kvalitetan video i audio izlaz Ne znam da li sam nesto zaboravio, ovo su u principu osnovne stvari, koje bi trebalo da se podrazumevaju, ali nazalost, jos nisam nasao model koji sve ovo ispunjava. Ne znam da li velike kompanije namerno prave modele skrnave, ili su stvarno nesposobni da naprave model, koji nece patiti od decjih bolesti... |