[ BAVARAC @ 06.09.2007. 09:10 ] @
Eh ovako, prije par dana pojavila se plava slika na ekranu i vise komp nisam mogao da upalim tj. Hard disk ne prepoznaje, ubacim u drugi racunar ... Hard disk ne prepoznaje i postoji li kakva sansa samo da probam kako podatke vratit?? Jer 150GB podataka od nekoliko dana ode... Ali to nije tema ovog posta, i promijenim HD I slijedeci dan nisam mogao upaliti racunar kada su DVD-ovi ukljuceni ... zapravo windowsi ih prepoznaju ali kada krene ono "New hardware ..." na tome pocne patnja i sve stopa a nikad da zavrsi instalaciju Hardware-a ... Kada ugasim kabl koji vodi do DVD-ova ili samo njih ugasim to se ne desava ali kada ukljucim taj kabl meni cim zavrsi Memory test izbaci neku gresku kako: "ID channel 10 to 80 not ... " nisam mogao do kraja procitat. Ljudi u cemu je problem? Da nije do ploce? Ja sam sve kablove iskljucio i ponovo ukljucio, pravio sve razne kombinacije ali opet isto. Jednom sam i na kablove od HD - ukljucio DVD-ove a na kablove od DVD-ova ukljucio HD i opet udje u windowse ali desava se situacija koju sam vec spmenuo "windowsi ih prepoznaju ali kada krene ono "New hardware ..." na tome pocne patnja i sve stopa a nikad da zavrsi instalaciju Hardware-a ..." Nadam se da ce neko imati strpljenja da ovo procita i da mi pomogne jer mi je ovo jako potrebno ... UNAPRIJED HVALA! |