[ CyberKurajber @ 07.09.2007. 10:45 ] @
Molim Vas da mi pomognete u vezi rešavanja sledećeg problema: Elem U firmi imam Windows 2003 Server na kome radi SQL service. Treba da se omogući auditing na tom Serveru i to SQL baze, tipa ko je pristupio Serveru, u koje vreme, šta je radio na Serveru itd. Probao sam sa test folderom i tu nastaju problemi...ovako: uključio sam Auditing u properties-ima test foldera podesio u local security policy :"Auditing Object access - success i failure" e sad u Event view-eru mi NON STOP izbacuje pod security logom samo Object access success ili object access failure, nit mi piše koji je folder u pitanju i sve vreme mi piše da mu je pristupano sa lokalnog računara iako sam i preko mreže pristupio tom share-ovanom folderu...još jedna stvar: u event view-eru mi uredno izbaci pod security logom kad mu promenim nešto u local security setting i šta sam promenio, ali to neće da mi radi sa ovim dotičnim test folderom... Zaboravio sam da kažem da će tom Serveru biti prilaženo i sa udaljenih lokacija uz pomoć RDP-a...to mi treba da vidim, ko se ulogovao u koje vreme i šta je radio na Serveru. Zahvaljujem unapred svima koji su u mogućnosti da pomognu. |