[ miko.s @ 07.09.2007. 20:03 ] @
| pozdrav (opet)!
kad god ubacim usb stick po prvi put u neki usb port, prvo izleti found new hardware wizard, found new hardware - usb hub. i onda next, pa izleti onaj prokleti prozor do you want to continue, ok continue & fak of.
nakon toga opet, found new hardware waizard- found usb mass storage device, ok, opet continue. ok nek se skine više. i za kraj, found new hardware - disk drive, i opet. to prije (na prošlim instalacijama) nije bilo. već bi samo ga uštekao, sačekao 10 sekundi i to je to. nervira me. postoji li način kako to riješiti, ili je vrijeme da zapalim taj cd sa windowsima? |
[ Flash411 @ 07.09.2007. 20:45 ] @
Ja imam xp sp 1 i to mi se desava samo kad prvi put ukljucim neki novi stick.
Inace nikada.Jel i tebi tako ili svaki put?
[ miko.s @ 07.09.2007. 21:41 ] @
samo prvi put. ali to prije nije nikada bilo tako. imam 5 usb stickova i 3 slobodna usb porta, ponekad trebam presnimit nešto sa jednoga na drugi, ili utaknem jednoga u drugi konektor i izgubim 3 minute dok se pokrene, dok prije bi ih uštekao, i nakon 10 sek bi se otvorili. ima li neki fix za to?
[ existenz @ 10.09.2007. 01:59 ] @
Ja imam Vistu, i isto je samo jedan dan prestala tako automatski da instalira genericke drajvove kao shto je USB flash i sl. Posto nisam izguglao nista sto bi mi pomoglo (a ima mnogo ljudi sa ovim problemom), postavio sam pitanje na Microsoft sajtu na diskusijama, i baja mi je rekao da uradim sledece. Najpre na C:\Windows\inf nadjesh fajl koji se zove INFCACHE.1, idesh na properties, i na security tabu uradish edit opciju (ako nema security stavke, onda se mora najpre resetovati rachunar i uci u safe mode, u visti mozhe odmah), i dodelish svom nalogu punu kontrolu nad fajlom (inache mozhe samo da ga chita), primenish, i onda obrishesh taj fajl ili ga preimenujesh u INFCACHE.1.BAK. Zatim resetujesh rachunar, i to bi trebalo da reshi problem u odredjenom broju sluchajeva. Meni je pomoglo.
Pozdrav!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.