[ tordajav @ 08.09.2007. 18:30 ] @
Pozdrav svima, pročitao sam teme o ovome ali ne nađoh rešenje. Ovo mi se prvi put desilo kada sam hteo da instaliram DVDFab, softver za prebacivanje DVD-ova u kompjuter, pa me je pred kraj njegove instalacije pitao da li želim da mi se osposobi neka funkcija Direct Read Access (ili nesto slično), pa sam kasnije skontao da je to u stvari DMA - Direct Memory Access (ako ne grešim). ... i sada, svaki put kada pokusam da premestim ili kopiram neki fajl, izbaci mi se žuti prozorčić kod sata, sa žutim trouglom i uzvičnikom u njemu, i sa informacijom: Windows - Delayed Write Failed Windows was unabe to save all the data for the file "taj i taj". The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection. Please try to save this file elsewhere. Pokušao sam u Device Manager-u da u "IDE ATA/ATAPI Controllers" i Primarni i Sekundarni Channel u Advanced Settings namestim na "PIO Only" umesto "DMA if available", ali prilikom restarta, oni se uvek automatski vrate na "DMA if available". Posle izvesnog vremena, kompjuter pocinje da koči... Viče ne mogu ni neku sliku da stavim na desktop, kao ne može da je sacuva na neko mesto na C:/... Šta da radim, ljudi, može li mi neko pomoći? |