Citat:
zoran_dojkic: 1. Da li si nadogradio Windows 98 na Windows XP SP2, ili si pokrenuo instalaciju sa CD-a posle restarta, sa foramatiranjem C particije?
2. Da li si došao do ovoga što se vidi na slici (ovo je Vista, ali je slično i na XP-u)?
Ukoliko si uradio pravilno, a nemaš ovo, onda ti ne valja CD.
znam da sam mogao napocetku instalacije to izabrati ali hteo sam sto brze da zavrsim instalaciju pa sam to preskocio, a posle postoji mogucnost da se sa cd-om ubaci srpska cirilica i latinica samo sto meni greske javlja kad to pokusavam.
a windows sam na novu cj instalirao.
zorane jeli vista prodaje srpske verzije?
Citat:
Flash411: moj odgovor vrijedi u slucaju da imas cistu i ne prepravljanu instalaciju windowsa,
a ako to nije slucaj onda nemozes nikako ubaciti to sto zelis.i ne postoji takav
program jer windowsi to inace sami podrzavaju tako da je program nepotreban.
" moj odgovor vrijedi u slucaju da imas cistu i ne prepravljanu instalaciju windowsa "
ovo je kopija sto sa sa demonoid tracker skino.
" a ako to nije slucaj onda nemozes nikako ubaciti to sto zelis.i ne postoji takav
program jer windowsi to inace sami podrzavaju tako da je program nepotreban "
sigurno da ima takih programa, samo sto nisam ni jedan za "win xp" nasao.
a kad bi tako svi mislili kao ti onda nebi nam ni jedan program trebao jer windows ima za svaki slucaj svoje resenje samo sto nije uvek najbolje. (npr. security suite ili movie maker i jos puno drugih alata)