[ dobio_7 @ 11.09.2007. 13:34 ] @
| Znaci sta je problem, imam 2 kucista i jedan monitor. Da ne prebacujem sad sto puta kabl od monitora kad hocu da prebacima podatke sa usb-a na harddisk, imali opcija da nafilujem usb i samo prikljucim na kuciste na koje nije prikopcan monitor ali je podignut sistem i da se onda podaci sa usb-a prebace na odredjeni deo harddisk-a (kad mogu trojanci sto ne i podaci?) ? HVALA!
Znaci mene interesuje to, a ne druga resenja tipa da prebacima harddisk i sl. na jednu konfiguraciju... :) |
[ StORM48 @ 11.09.2007. 15:33 ] @
A šta misliš o KVM sviču? (uređaj koji omogućava da više konfiguracija deli iste periferije?)
Onda na jednoj mašini USB šeruješ i vidiš ga na drugoj kao mrežni disk.
Ako sam Te dobro razumeo, ovo je rešenje.
Ako Ti ne deluje dovoljno dobro, onda šeruj disk (My Computer - desni klik na disk, pa "Sharing and Security"), a na drugoj ga mapiraj (My Computer, Tools, Map Network drive) i onda ga vidiš kao i svaki drugi disk.
Pozdrav
[ calexx @ 11.09.2007. 18:18 ] @
Može da ga šeruje ako su mašine uopšte umrežene a nisam primetio da je to pomenuto. Onda USB može da uključi u onu na kojoj je i monitor. Ako nisu umrežene, onda je dobro rešenje KVM mada nije loše da se pre kupovine proba pošto neki jeftiniji unose slabljenje pa je slika loša.
E sad, pošto je rekao da ga ne interesuju druga rešenja, možda uzalud pišemo. ;)
[ dobio_7 @ 11.09.2007. 18:41 ] @
Citat:
E sad, pošto je rekao da ga ne interesuju druga rešenja, možda uzalud pišemo. ;)
Nemojte misliti da pametujem, ali me samo interesuje kako naterati racunar da automatski skida podatke sa USB drive na hard disk. Eto ukratko bez previse dodatnih "zbunjujucih" informacija...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.