[ dejan_su @ 12.09.2007. 19:56 ] @
| dakle lepo sam instalirao hp 1018 na Debian, skinuo drivere, sredio i sve radi na linuxu kako treba.
medjutim, ne mogu da ga nateram da radi na xp-u. vidim ga u Network printers, ubacim ga, izaberem za drivere Have Disk i nadjem stampac, ali problem nastaje kad on ispise da iskljucim stampac i ponovo ga ukljucim kako bi zavrsio instalaciju. to dzabe radim jer je stampac na linuxu. na koji nacin da instaliram taj stampacna xp?? |
[ fade @ 12.09.2007. 22:05 ] @
Kako to mislis "stampac je na linuxu"? Ne shvatam taj deo,i cudno mi je da ne mozes da nadjes drivere nigde,mozda se samo ne trudis dovoljno da ih pronadjes.
[ dejan_su @ 12.09.2007. 23:13 ] @
Stampac je USB kablom spojen na masinu na kojoj je instaliran Linux koji radi kao server.
Drugo, na Windows-u mi trazi driver za taj stampac, ja ga imam na originalnom cd-u i ubacim, on nadje stampac, krene da instalira ali lepo trazi da se stampac izvuce iz USB-a i ponovo vrati kako bi se instalacija zavrsila.
Dakle problem je u tome sto on kod zavrsavanja instalacije radi ono sto se inace radi kad je stampac na windows-u, a ja ne mogu zbog toga da zavrsim instalaciju.
[Ovu poruku je menjao dejan_su dana 13.09.2007. u 00:39 GMT+1]
[ malisha @ 12.09.2007. 23:43 ] @
da li si uopste probao to i da uradis? da ga iscupas iz USB-a i da ga vratis? ili da ga softverski ugasis i upalis iz Linux-a?
[ dejan_su @ 13.09.2007. 06:55 ] @
jesam i jedno i drugo ali ne reaguje.
probao sam i da stavim drivere na server pa da ih ubacim sa cupsaddsmb ali nesto nece, javlja mi gresku iako je sve po tutorial-u.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.