[ Alekssandar @ 13.09.2007. 11:13 ] @
| Monitor nema nikakva podesavanja na samom monitoru, nego bi trebalo da se podesava preko MagicTune-a.
Medjutim tu nastaje problem. Program se instalira i kada ga pokrenem iskoci "this equipment is not compatible with Magictune...",
sto je prilicno razocaravajuce, s obzirom da imam Club3D XT 1650Pro graficku.
Slika je OK, ali bih voleo da je "doteram" po svom ukusu, a ne bih to da radim preko ATI Control Centra, jer se prilicno dugo uscitava.
Koristim Windows XP prof.
Da li neko ima slicnih iskustava?
|
[ Binary Mind @ 13.09.2007. 17:12 ] @
Uf. Ne volim LCD monitore koji nemaju podesavanja na samom monitoru... Znam za probleme sa takvim Samsung-ovim monitorima :) Ako mozes da se snadjes na Engleskom mozda ce ti nesto od ovoga pomoci...
http://www.geocities.com/icecow88/magictune.html
[ Mungos 7 @ 15.09.2007. 20:31 ] @
ako koristis analogni VGA, auto setup mozes da uradis tako sto postavis neki sivu patern sliku (na disku sa drajverima cini mi se imas Autopattern.exe) i onda taster kojim palis monitor stisnes i drzis nekoliko sekundi i auto setup ce sam odraditi
za magictune provjeri jesi li instalisao drajver za sam monitor
[ tep3a @ 25.09.2007. 13:37 ] @
Isti monitor isti problemi... Extra hardware ispracen ocajnim software-om.
Skini sa neta MagicTune Premium za XP. Prvo skini sve stare Magic* zajebancije. Instaliraj ali i odmah u firewall-u koji koristis dozvoli Magictunepreminum.exe aplikaciji sve inboun/outbound aktivnosti na mrezi. Restar i to je to.. Trebalo bi da radi ok, barem radi meni.
Inace isti je problem i pod Vistom ali je isto i resenje: aplikaciji mora da se dozvoli komunikacija sa internetom u oba smera.
Pozdrav i javi kako si prosao!
[ Ivica Milarić @ 26.09.2007. 11:55 ] @
Sumljam da je hardverski razlog, već je najverovatnije u pitanju problem sa drajverima - odradi update (tj novu instlaciju) MagicTune.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.