[ panorama011 @ 14.09.2007. 00:09 ] @
Znam da vec postoji mnogo tema koje se bave ovim problemom, i unapred se izvinjavam sto zapocinjem jos jednu, ali kako vecina ljudi pokusava da primi pare, nigde nema odgovora na moj konkretan problem.

Naime, mene samo zanima da mogu da placam PayPal-om, ali mi je potrebno da nemam limit na transakcijama. Koliko znam, za to je neophodno da racun bude verifikovan. Kako to mogu da uradim? Znam da treba da posaljem 4-digit broj sa transakcije i da potvrdim adresu slanjem utility bill-a. Imam prijatelje u US koji bi bili spremni to da urade. Ali kako da registrujem karticu koja nije na toj adresi (drugim recima billing address je u Srbiji)? Stavise, ako se dobro secam, pri pokusaju registracije, nakon odabira zemlje (USA), nije postojala mogucnost da se za billing address stavi adresa iz neke druge drzave. Kako zaobici ovakav problem? Mora da postoji nacin, jer vidim da svi imaju problema sa blokiranjem naloga (sto se meni makar cini da uz pomoc prijatelja mogu da zaobidjem), dok meni i sama registracija predstavlja problem.

Drugo pitanje je da li, ako uspem da verifikujem nalog, mogu da koristim Visa Virtuon karticu Raiffeisen banke (posto valjda onda vise nema sanse da mi blokiraju nalog?) ili mora da bude neka odredjena kartica koju prihvataju?

Any help is appreciated! Unapred hvala! :)
[ DigitNBG @ 30.09.2007. 11:48 ] @
Da ne otvaram drugu temu imam slicno pitanje vezano za PLACANJE preko PP.

Jasno mi je da nema sanse za otvaranje naloga. Da li je moguce PLACANJE direktno bez otvaranja naloga sa domacim AMEX BLUE ili Visa revolving koje obe prolaze na netu?

U pitanju su transakcije do 100€

Pozdrav