[ Ledeni26 @ 14.09.2007. 15:38 ] @
Dali mi neko moze reci dali mogu svoju wirelless antenu D-Link 120 da spojim na i-mate, jer ovdje gdje radim nemam za stolom signala, pa da antenu stavim na prozor i da preko nje idem na net?

drugo me zanima, kada idem preko WiFi na internet i nadjem mrezu za koju ja imam kod i lozinku, dali to ikakve veze ima sa GSM operaterom, ili je to posebno?

I zanima me koji GPS modul moze da se upari sa ovim uredjajem i kolika je cijena tog modula

Pa ako neko ima te podatke, molio bih da mi malo pomogne sa savjetima.


Unaprijed hvala !!!
(svima)
[ nmilosev @ 14.09.2007. 16:49 ] @
Ako misliš da ruter zakačiš na kompjuter pa da se na kompjuter zakačiš, to može.
Kad ideš preko WF-a to nema veze sa GSM-om.
GPS modul, pa bilo koji BT GPS, o tome više maš u GPS forumu.
[ Ledeni26 @ 14.09.2007. 19:32 ] @
mislio sam da tu antenicu preko micro USB ustekam na i-mate i da preko te antenice koju stavim recimo na neko mjesto gdje imam signala, idem na net preko i-mate, na to sam preciznije mislio

da li je to moguce? i hvala za pomoc na prije postavljeno pitanje
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 14.09.2007. 21:38 ] @
Ako sam te dobro razumeo, ti bi običnu antenu, koju inače kačiš na neki deo hardvera na kompjuteru (wi fi karticu) probao da zakačiš na PDA? Mislim da u tom setupu neće raditi, ali, ajde pokaži koja je to antena na ovoj strani..ako je uopšte ima.
http://images.google.com/image...ink+120&btnG=Search+Images

Mogao bi da koristiš wifi preko routera, gde bi se PDA kačio na router putem wifi veze, a router da se kači na neti ili preko LAN-a ili isto preko neke druge wifi veze (ako je router i access point)..ali sumnjam da ćeš drugi deo hardvera povezati sa PDA uređajem tako da to sve radi :)
[ Ledeni26 @ 14.09.2007. 23:06 ] @
to je ova prva antena DWL D-Link 120+,

da bas na to sam mislio da preko te antene koju cu ukopcati na pda uredjaj ici na net, preko wifi.
ja vec se kacim preko wifi na net, samo recimo moram hodati da uhvatim signal, a ovako sam lijepo kontao da spojim antenu na usb na pda postavim je na mjesto gdje imam signal i lijepo da idem na net preko pda.