[ dvd studio @ 14.09.2007. 20:50 ] @
Evo nekoliko fotkica kako izgleda novi Kaspersky Anti Virus. Program je vizuelno lepsi,mada nekih narocitih novina i nema. Pozdrav |
[ dvd studio @ 14.09.2007. 20:50 ] @
[ DigiChaos @ 16.09.2007. 21:24 ] @
Vizuelno moze biti jos lepsi uz dodatak novih skinova za KIS/KAV 7:
http://www.kasperskyclub.com/en/content/view/35/42/ KIS ima sve sto je potrebno i newerujem da bi mu neka posebna novina ili izmena bila potrebna ![]() Pozdrav [ SASA M. @ 17.09.2007. 02:34 ] @
Citat: dvd studio: Evo nekoliko fotkica kako izgleda novi Kaspersky Anti Virus. Kako to mislis "nov"? Kav i kis su izasli sigurno pre jedno 5-6meseci. U svakom slucaju je bolji od starijih verzija. [ Slobodan Trebovac @ 19.09.2007. 12:34 ] @
Evo, da malo detaljnije pogledamo da li i sta nam novo donosi KAV 7.0?
Citat: Product Highlights * Three protection technologies against new and unknown threats: 1) Hourly automated database updates, 2) Preliminary behavior analysis, 3) On-going behavior analysis. New! * Protection from viruses, Trojans and worms * Protection from spyware and adware * Real-time scanning for email, Internet traffic and files * Protection from viruses when using ICQ and other IM clients * Protection from all types of keyloggers. Improved! * Detection of all types of rootkits. Improved! * Automatic database updates Additional Features * Rollback of unwanted changes on your computer * Self-defense of the antivirus program from being disabled or stopped * Tools for creating a Rescue Disk * Free technical support Izvor. Takodje, u prilogu imate PowerPoint fajl u kojem su prikazane karakterstike i novine KIS/KAV-a 7.0. Izdvojeno (za KAV): Citat: Triple shield of protection: KAV 3.0, 4.0, 5.0: best detection rate and fastest reaction time: signature-based detection KAV 6.0: + Proactive Defense Module – based on analyses of applications behavior KAV 7.0: + new Heuristic engine based on emulator [ mmmile.rs @ 20.09.2007. 21:01 ] @
Jel se moze negde naci free za download?
[ calexx @ 20.09.2007. 22:22 ] @
Naravno, evo jednog linka http://dnl-us4.kaspersky-labs....C6BRF8JWO9X/kav7.0.0.125en.exe a na matičnom sajtu ima još nekoliko.
[ ptak 13. @ 26.09.2007. 17:12 ] @
Slazem se da je jako dobar antivirus kako vizuelno tako i softverski ali ja licno nisam ljubimac njega,imam osecaj da mi se ceo kompijuter ukocio kada on radi,mislim da gubim na brzini rada,ako gresim(a mislim da gresim)molim vas da me ispravite i malo bolje uputite u prednosti kasperskog od nod-a,avasta,nortona...
Ja radim vec nekoliko godina kao serviser racunara ali ga nikada ninajednom kompijuteru nisam instalirao iz zadovoljstva vec zato sto je gazda tako trazio pa bih molio vase misljenje.Mozda skrecem sa teme ali zelim samo da se nadovezem da ne bih otvarao novu i ne zelim nikakve svadje jel se ovakve teme(slicne)obicno zavrsavaju prepiranjem sta je bolje ali ja zelim samo da cujem vase misljenje bez svadje,prepucavanja,preuvelicavanja,i mnogo hvaljenja vec samo navedite neka iskustva,prednosti i mane. Toliko od mene i izvinjavam se ako sam skrenu sa teme ! Pozdrav od Nikole ! ! ! Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|