[ tordajav @ 17.09.2007. 20:58 ] @
Pozdrav svima, evo imam jedan čudan problem; kada se konektujem mojom DialUp konekcijom, sve radi kako treba, koristim Operu i sve je u redu nekih 10-15 minuta a onda, kako sam primetio u Task Manager-u, pokrene se Dwwin.exe proces, onda mi se totalno blokira internet konekcija, nema protoka, a ne mogu da se diskonektujem (hoću da podignem status konekcije, ali se on samo na blic podigne i odmah nestane; ako to pokušam desnim klikom na ona dva mala kompjuterčića kod sata, pa Disconnect, opet neće da se diskonektuje). Da bih se diskonektovao, moram restartovati komp. Ubrzo nakon stopiranja internet protoka, javi mi se i DrWatsn.exe u Task Manager-u, kao i prozor "Generic Host Process for Win32 Services". Još jedan simptom: moj Windows XP, njegova plava XP tema prozora se izgubi na 1-2 minuta, pojavi se ona stara klasična tema sivih grubo kockastih prozora, a onda se za kratko vreme vrati i plava XP tema. Da se diskonektujem, ne uspeva nikako. Zna li neko šta je problem i šta da radim? Skenirao sam komp KIS7 redovno ažuriranim definicijama i čistio i defragmentovao registry bazu, ali problem je još tu... |