[ bags @ 18.09.2007. 02:14 ] @
| Znaci,zavrsim projekat,odem na kafu,vratim se i imam sta da vidim.Nema mi ni jednog menija na menustripu niti jednog dugmica na menutoolstripu.Poludeo sam.Neverovatno je da apsolutno nista nije dirano i da na jednom svi oni nestanu.
Koristio sam designer za njihovo kreiranje.
Dobra stvar je da sam ih nasao u Form1.designer.cs ali stvarno ne vidim razlog zasto se ne pojavljuju.
Evo ga i Form1.designer.cs : http://stud4.tuwien.ac.at/~e0325624/Form1.Designer.zip ;
Nadam se da postoji resenje ,jer stvarno bi bilo mukotrpno sve ponovo raditi.
|
[ android~paranoid @ 18.09.2007. 10:45 ] @
Meni se to desavalo kad sam iz jednog projekta kopirao deo intefejsa u drugi, onda sam morao sve ponovo rucno. Tj. nestajalo je i pojavljivalo se kako sam menjao prozore.
[ bags @ 18.09.2007. 15:08 ] @
Hm,povremeno izbacuje i ubacuje AddRange za meni, ali nisam uocio po kojoj mustri,ali ako se rucno unese radi ok.
[ cokeI @ 21.09.2007. 13:41 ] @
uf ako mislimo na isto i meni se to deshavalo sa nekim statickim kontrolama koje sam kreiaro da ne bi koristio BackgrondWorkera, ali problem sam reshio
tako sto sam napravio metodu CreateControls u form.cs i kod iz Form1.designer.cs-a prebacio u tu metodu i pozvao je iz konstruktora forme.
[ Tudfa @ 23.09.2007. 17:58 ] @
Evo meni se isti problem desio pa sam morao sve da brisem i da pravim novi meni jer nije hteo da se pojavi ni kopiranjem koda iz Designer.cs-a ...
Da li neko zna sta bi ovo moglo da bude , samo sam importovao sliku i pff - nestade meni ?
[ bags @ 23.09.2007. 18:08 ] @
Ako ubacis sliku iz Resources i onda obrises tu sliku izvan VS2005, desi se nestajanje menija i toolbara. :)
Mejutim dovoljno je kasnije samo sa AddRange ih ponovo poubacivati ili kao cokeI sto je predlozio.
[ Tudfa @ 23.09.2007. 18:51 ] @
Pa izgleda da je to i da nema veze sam importom , ja sam obrisao sliku unutar projekta koja mi vise nije trebala .
Sta reci , cudno .
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.