[ ColdKeyboard @ 18.09.2007. 14:26 ] @
Da li neko ima mozda informaciju ili predstavu koji CMS se koristi na sledecim sajtovima

www.dernek.ba
www.furka.com

Interesuje me posto sam prvo mislio da je neko napravio domaci odlican CMS a onda
sam vidio da su oba sajta identicna i onda sam skontao da je neko 'hapio' neki drugi
CMS i preradio ga... Zna li neko koji CMS je u pitanju ili sa kojim CMS-om je ovo izvodljivo ?
[ Joker @ 18.09.2007. 14:42 ] @
Nisi razmišljao da isti čovek ili tim vodi oba sajta ? Oba sajta su na istom serveru.
[ drdrksa @ 18.09.2007. 16:38 ] @
ColdKeyboard, koliko se meni cini, ovo je custom made CMS.
[ m_k @ 18.09.2007. 18:21 ] @
Custum made, radili likovi iz sarajeva.

Na ovoj slici su fino doracali da oba sajta vodi ista ekipa (imas na furka.com) :P

[ DoubleScorpio @ 25.09.2007. 19:05 ] @
Pogledajte i www.tulumarka.com koju ne drze ovi iz Sarajeva....cuo sam da je ipak CMS, kaze prijatelj da ga ima na CD-u iako je dosta preraden
[ ColdKeyboard @ 25.09.2007. 20:11 ] @
I ja sam cuo da je preradjen CMS pa zato i pitam zna li neko ime ili mozda
ima taj CMS da ga posalje negdje pa da ga malo proucim.
[ mishad7 @ 29.09.2007. 20:24 ] @
Niko jos uvek nije provalio koji CMS je koriscen?
[ neddim @ 04.11.2007. 15:27 ] @
Elem nadam se da je neko vidio sajt www.gelipo.com od koga su i nastali ovi ostali, tulumarka, dernek, furka, itd....
Koliko ja znam gelipo je koristio Coppermine gallery koja je custom modifikovana, a mislim da su ova dva isto tako.
Probao sam da radim sa coppermine gallery i mogu reci da ima iste furke sto se tice oznacavanja korisnika na slikama, pa sam nesto previse ubjedjen da je to ustvari http://coppermine-gallery.net/ iskoristen CMS.
Dobro uradjen, dobro dizajniran i dobro odrajeni moduli, jer Copp. gall. ima sve opcije sto se slika tice koje nude i ovi portali.
Ne znam, pogledat cu jos malo, mozda i dokucim koji je ovo CMS.
[ nihad001 @ 04.12.2008. 14:50 ] @
Jel odgonetnuo neko??