[ _grunfes @ 18.09.2007. 22:37 ] @
Na telekomovom sajtu sam procitao da u ponudi imaju vise modema/rutera, pa me interesuje da li je vec neko vrsio zamenu?
Konkretno imam standardan huawei, a hteo bi da ga zamenim za neki ruter sa wireless-om (nude alcatel speed touch 585), da li se i koliko to placa? Ili mozda da neko predlozi povoljnije resenje za povezivanje vise racunara na adsl kombinovano UTP i WiFi, znam za USRobotics koji kosta oko 5500 din...
[ tanasko @ 19.09.2007. 11:48 ] @
imaš li link na kome si to video, pošto ga ja ne nalazim
[ _grunfes @ 20.09.2007. 07:57 ] @
http://www.telekom.nadlanu.com...rska.aspx?ac=snews&ui=9025

...ovaj poslednji mi je interesantan
[ agw.mile @ 24.09.2007. 17:45 ] @
Citat:
_grunfes: Na telekomovom sajtu sam procitao da u ponudi imaju vise modema/rutera, pa me interesuje da li je vec neko vrsio zamenu?
Konkretno imam standardan huawei, a hteo bi da ga zamenim za neki ruter sa wireless-om (nude alcatel speed touch 585), da li se i koliko to placa? Ili mozda da neko predlozi povoljnije resenje za povezivanje vise racunara na adsl kombinovano UTP i WiFi, znam za USRobotics koji kosta oko 5500 din...

Ja sam na 882u vezao u isto vreme lokalni racunar na USB a na UTP sam vezao akses point koji sam imao viska tako da mi ostali racunari rade bezzicno i to sasvim OK
[ nnn @ 25.09.2007. 11:27 ] @
Sad sam zvao korisnicki servis, i "ljubazna"( u p**** materinu) zena mi je rekla ne moze, samo ako je u kvaru i bam sputi mi slusalicu. Znaci tako me je iznervirala, kako ona sme tako, zar nebi trebali da budu ljubazni i poslovni, onu i VIP korisnickom servisu mi bukvalno lizu noge..
[ kostas_bgd @ 26.09.2007. 11:31 ] @
Monopolista ostaje monopolista... Može im se.