[ _korso_ @ 19.09.2007. 15:59 ] @
Dakle ovako... Imam na stranici par slicica velicine, 16x16 px. Ukoliko se klikne na neku od istih, izvrsavaju se par upita kroz Ajax, upisuje se u bazu par slogova, posle toga se jos ispise neki tekst (mozda na vise mesta), tipa "Updated! ". Ceo proces traje 2-3 sec. Mada u skorije vreme moze da traje i do 10 sekundi... Problem je sledeci: Hteo bih da dok traje ova akcija da se slicica na koju sam kliknuo promeni u neku da se dobije "loading" efekat (kao npr. kada Firefox ucitava stranicu, pa ono sto se vidi na tabu). Funkcija koju zovem kada kliknem na slicicu je: Code: function writePermission(e) { start_animating(e); var xmlHttp = GetXmlHttpObject(); if (xmlHttp==null) { alert ("Browser does not support HTTP Request"); return; } . . . xmlHttp.open("POST", url, false); xmlHttp.send(null); if (xmlHttp.readyState == 4) { if (xmlHttp.status == 200) { . . . //do something } } stop_animating(e); } a start/stop_animating funkcije: Code: function start_animating(e) { previous_animating_img = e.src; e.src = "/style/default/images/loading.gif"; } function stop_animating(e) { e.src = previous_animating_img; } Ali ovo ne radi... E sada probao sam da posle poziva funkcije start_animating u writePermission() ubacim alert(e.src) i slicica se stvarno izmenila (zamenjena je sa loading.gif), a kada isti alert stavim posle stop_animating alert mi kaze da se src slicice vratio na prvobitni (sto se i vidi)... U cemu je problem? |