[ Or3q @ 20.09.2007. 12:59 ] @
E ovako..dobri ljudi,pomozite..S ovm se problemom nisam jos susretao..Cudno!!Nedavno sam kupio maticnu plocu.. M2V series.. VIA K8T890.Naravno mrezna kartica je integrirana..nije bitna konfiguracija..ali prvi put kad sam instalirao windows i drivere sve uredu..Formatriam comp.. instaliravam drivere dodjem do mrezne kartice..Ethernet driver,kliknem da instalira..sve samo nadje drivere..i onda pocne instalirat, dodje do kraja i com pocne postepeno usporavat, ne instaliraju se do kraja driveri,nema finish i zamrzne....ne moze se instalirat driver...Dalje,ulazim u safe mode,brisem driver..instaliram u safe modu,restart comp pustam ga da se digne windows..ne moze.stvarno zabrinjavajuce..dodje do one slike windows xp..ona crta se krece..i onda uspori i skroz stane..poludio sam..ako se netko susreo s tim problemom,nek mi objasni ako se moze otklonit..Hvala

//edit by JOJO847: Izmjena naslova teme

[Ovu poruku je menjao JOJO847 dana 20.09.2007. u 16:30 GMT+1]
[ drvlada75 @ 20.09.2007. 13:28 ] @
Ne znam da li ponovo da formatiras hard. Obicno se takav problem javi kada se ne restartuje racunar posle instaliranja drajvera. Znaci, cim te pita da li zelis da restart, restartuj racunar i tako nekoliko puta ako treba. Nemoj da instaliras odmah drugi drajver. Nadam se da sam malo pomogao.
[ Or3q @ 20.09.2007. 15:14 ] @
ma evo supao sam nesto i napravio..na sve moguce nacine sam probaoo..postavio chekpoint kad nema nista na windowsu..i samo restore i instalirao ih u safe modu..i proradilo :D..ali hvala ti ipak.. admine brisi temu :D
[ JOJO847 @ 20.09.2007. 15:30 ] @
Teme se ne brišu ako je rasprava gotova, već ostaju kao svojevrsna arhiva i baza (ne)znanja!