[ MILAN. @ 21.09.2007. 22:36 ] @
Vec nekoliko puta mi se desava da mi se zaustavi reparacija Windowsa na opciji instaling devices i to uvek na 34. minutu procesa. nakon toga jedino preostaje instalacija novog sistema. jos samo da naglasim da hardver nije menjan. da li neko zna zasto se ovo desava?
[ Binary Mind @ 22.09.2007. 13:09 ] @
Nesto od hardvera zeza. Mislim da je nesto od PCI kartica. Povadi sve kartice sem graficke i uradi repair. Mozda ce proci.

... ili jos bolje vadi jednu po jednu PCI karticu i probaj Repair posle svake izvadjene da vidis koja pravi probleme ako je uopste do njih.
[ edin555 @ 23.09.2007. 13:18 ] @
Ako ni gore navedeno ne pomaze vec i dalje steka na istom mjestu postoji mogucnost
da ti je i tvrdi disk los, odnosno da imas lose sektore na istom.
[ wild2waltz @ 25.09.2007. 13:55 ] @
meni je to radio xp-64 bit dok ga nisam reinstalirao. posle je repair opcija nekoliko puta sljakala bez problema. prema tome, mozda je win, mozda hardver, a mozda i mali zeleni....
[ Filly @ 25.09.2007. 21:25 ] @
U 34tom minutu instalacije windows detektuje hardver. vrlo cesto se desava da problem pravi neki program za virtual CD koga windows pokusava da identifikuje kao fizicki uredjaj...
[ MILAN. @ 26.09.2007. 20:44 ] @
Citat:
Filly: U 34tom minutu instalacije windows detektuje hardver. vrlo cesto se desava da problem pravi neki program za virtual CD koga windows pokusava da identifikuje kao fizicki uredjaj...
Hm......... veoma je moguce da je ovo u pitanju....... HVALA