[ -VeGeTa- @ 23.09.2007. 19:09 ] @
Prije par dana pocea mi je kompjtuer odjednom blokavati,famrzne se nakon 5min rada,danas mu je sistem pao 2 puta,instalira sam windowse ispocetka jucer opet je malo blokava i famrzala i danas je pao sistem nije uopce mogao uci u windowse u cemu bi mogao biti problem??

S cime bi mogao testirati komponenente da vidim je u njima problem!!
[ Milan Gligorijevic @ 23.09.2007. 21:06 ] @
Opredeli se za neki software iz ove teme.
http://www.elitesecurity.org/t...grami-za-dijagnostiku-racunara
[ rgdrajko @ 29.09.2007. 17:30 ] @
Moras srediti sistemske fajlove preko dugmeta start/run/ otkucaj:

sfc /scannow

i pritisni enter. Moras imati CD disk za WinSP2 jer ce ti ga traziti.
[ MMX @ 29.09.2007. 21:52 ] @
Njegov problem nema nikakve veze sa sistemskim fajlovima. Kao što kolega mmwc reče, moraćeš da izvršiš testove komponenti i da ustanoviš koja od njih stvara probleme. Na gore spomenutom linku imaš odličan howto i linkove do svih programa koji su ti potrebni.
[ rgdrajko @ 30.09.2007. 00:35 ] @
Neka bude tako. Ali hajde da se kladimo da kada ukljuci : sfc /scannow videces da ce da nadje na stotine ostecenih fajlova. A onda treba preko nekog programa tipa registry boster da sredi registre i dll fajlove a onda neki program za testiranje prikljucenog hardvera(Sandra ili neki slicni). Ovim redom, nikako drugacije.
[ Brz_na_tastaturi @ 01.10.2007. 16:25 ] @
@ rgdrajko

Kako i gde da ukuca sfc /scannow kad:

Citat:
-VeGeTa-: Prije par dana pocea mi je kompjtuer odjednom blokavati,famrzne se nakon 5min rada,danas mu je sistem pao 2 puta,instalira sam windowse ispocetka jucer opet je malo blokava i famrzala i danas je pao sistem nije uopce mogao uci u windowse u cemu bi mogao biti problem??

S cime bi mogao testirati komponenente da vidim je u njima problem!!