[ crade @ 25.09.2007. 00:05 ] @
Potreban mi je drajver za eksterni modem (win XP): MIKROSPOT FX-5600/V.90 with speakerphone Proizvođač je verovatno Microspot??? Molim za pomoć, jer ja posle svih pretraga nisam uspeo. |
[ crade @ 25.09.2007. 00:05 ] @
[ Slobodan Trebovac @ 25.09.2007. 07:23 ] @
[ calexx @ 25.09.2007. 09:29 ] @
Znao sam da je ovaj modem već bio pominjan ali nisam mogao da se setim. :) U svakom slučaju je odgovor da za ovakav modem drajveri uglavnom nisu potrebni, samo izabereš Standard modem 56k i voziš. Jedino ako hoćeš da iskoristiš audio deo, onda verovatno mora da se nađe nešto.
[ crade @ 25.09.2007. 18:22 ] @
Citat: calexx: Znao sam da je ovaj modem već bio pominjan ali nisam mogao da se setim. :) U svakom slučaju je odgovor da za ovakav modem drajveri uglavnom nisu potrebni, samo izabereš Standard modem 56k i voziš. Jedino ako hoćeš da iskoristiš audio deo, onda verovatno mora da se nađe nešto. -Naravno da sam pročitao prethodne teme na forumu o ekst. modemima. -Imam problema kada pri instalaciji modema izaberem Standard modem 56k. Instalacija bude uspešna i u početku sve radi ali posle prekida komunikacije počinje čudno da se ponaša, nekada radi ali češće ne. Pretpostavljam da mu je ipak neophodan orginalni drajver??? [ calexx @ 25.09.2007. 18:59 ] @
Nekada radi ali češće ne? Misliš ima modema, nema modema ili samo ima konekcije pa uspori pa loše radi i tako? Ovo drugo može da bude i zbog loše linije, neprilagođenja modem/linija, pa i neispravnog modema. Kod hardverskih modema su drajveri uglavnom neke informacije i nisu veći od nekoliko kb, jedino ako su tu drajveri za speakerphone i slično. Možda ti com port ili kabl nisu ispravni? Drugo su win modemi (99% PCI modema koji su kod nas u prometu) gde su drajveri apsolutno važni.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|