[ Aristotel @ 25.09.2007. 13:53 ] @
Prilikom starovanja windows-a pojavljuje mi se upravo ova poruka: "ODD0:Pioneer DVD-RW112D, Press any key to continue". Sistem se posle 5, 6 sekundi nastavlja sam da podize, bez obzira da li pritisnem nesto ili ne. Ne znam sta znaci i da li je ona uzrok problema koje imam. Sistem inace radi normalno, a proverio sam u bios-u i primary boot je hard disk. Problem je sto kada ubacim disk i kliknem na install (koji se otvori iz autorun-a kao meni, bilo drajvera bilo igara) nekih 10-20 sekundi se nista ne desava pa tek onda rezac krene da radi potpuno normalno. Drugi problem je sto kad ubacim neke diskove kompjuter se jednostavno ukoci i pomaze samo reset. Ovo mi se desilo prilikom otvaranja instalacije programa sa dvd diska, pri cemu sve ostale instalacije na disku rade normalno (tada pomaze izbacivanje diska). Ali kada ubacim drugi instalacioni disk igre (pri cemu prvi radi normalno) odmah se ukoci. Mislio sam da je problem u samim diskovima i da su lose narezani, ali me zbunjuje ona poruka na pocetku pa sam hteo da proverim da li ima veze s tim. |