[ SpelingMistakes @ 28.09.2007. 11:08 ] @
Ideja je sledeca - imam opseg IP-eva i hteo bih da to koristim aktivno ali u razlicitim trenucima - Npp imam 5 ip-eva i 5 mreznih kartica - treba mi softver koji bi po odredjenom patternu menjao kartice. Kad namestim dve mrezene kartice na XP-u on koristi samo prvu namestenu - drugu koriste tek kad disablujem prvu - e sad - Pitam se da li postoji iole automatizovano resenje koje bi po odredjenom patternu koji bih ja zadao - menjalo kartice, tj linkove. Pretpostavljam da je to "loadbalansing" ali mi se cini da nije klasican - zar ne - NA KRAJU KRAJEVA DOSTA SAM RAZMISLJAO o tome pa hajde da pitam strucnjake ovde koji bi mogli da pomognu. Da napomenem - mogu da odvojim jednu masinu za tako nesto bez problema - i bilo bi lepo da je resenje na XP-u ali normalno ako nema tako necega, namesticemo sve sto treba da tako nesto proradi - Linkovi i kartice nisu problem - tako da - Mislim da sam dovoljno dobro razjasnio ideju. Poruka moderatorima - ako slucajno znate bolje mesto za resenje mog problema ovde na ES-u mozete premestiti temu. Obzirom da sam na XP-u mislio sam da je onda pitanje vezano za OS- ili softversko resenje koje na XP-u moze da resi moj problem Spel |