[ srdjan.v @ 30.09.2007. 15:07 ] @
Ne mogu da namestim USB citac kartica,kada ga prikljucim nekada ga racunar ne prepozna uopste,a nekada ga prepozna,ali pokazuje kao da nema kartica u njemu.Citac je Kingston,a koristim last xp operativni sistem.U cemu moze da bude problem?
[ calexx @ 30.09.2007. 20:57 ] @
Da li ga uključuješ na prednji ili na zadnju USB? Koji je to last xp operativni sistem?
[ Miroslav Cvejić @ 30.09.2007. 22:32 ] @
LastXP je teška budževina bazirana na XP SP2. Ubaciš DVD (ne CD) i sačekaš malo i eto ti XPa (sa svim patchevima i hotfixevima) koji liči na Vistu i ima tonu već instaliranih programa (kodeci, plejeri, nero, office, photoshop, svi mogući alati i td). Zvuči kao rešenje za svežu instalaciju, ali se u praksi pokazalo da je teško ****** i da zbog previše modifikacija neke banalne stvari ne rade, tipa otežano (skoro nemoguće) instaliranje softvera za HP štampače, start meni je super sređen do trenutka kada se nešto naknadno instalira, c:\documents and settings ne postoji već je c:\users što može da zbuni neke aplikacije itd...
[ srdjan.v @ 01.10.2007. 01:15 ] @
Rešio sam problem sa skenerom i štampacem,ima da se skine patch sa HP-ovog sajta,i to mi sada radi.A sto se tiče čitača kartica probao sam ga i sa prednje i sa zadnje strane.On prepozna ga,izbaci ikonice u My Computer,ali ne mozes nista da nasnimiš na karticu ili da sa nje prebaciš u računar.