[ obradorriuss @ 01.10.2007. 18:25 ] @
Imam izvestaj koji mi prikazuje za zeljeni datum (Between DatumOd AND DatumDo) priakzuje pojedinacne datume kada je izdata roba iz radnje, naziv proizvoda i njegovu kolichinu i iz kog magacina. Nesto ovako: Za izabrani period izdati su sledeci artikli: MAGACIN 1 Datum izdavanja Naziv artikla Kolichina ------------------------------------------------------- 1-septembra-2007 Sardine 10 kom 15-septembra-2007 Chokolada Milka 26 kom 10-oktobra-2007 Chokolada Milka 100 kom ------------------------------------------------------- UKUPNO IZDATIH MILKI: 126 komada UKUPNO IZDATIH Sardina: 10 komada UKUPNO IZDATOG ARTIKLA 3: X komada MAGACIN 2 Datum izdavanja Naziv artikla Kolichina ------------------------------------------------------- 1-septembra-2007 Mleko 15 kom 15-septembra-2007 Chokolada Milka 27 kom 10-oktobra-2007 Chokolada Milka 200 kom ------------------------------------------------------- UKUPNO IZDATIH MILKI: 227 komada UKUPNO IZDATIH Mleka: 15 komada Nadam se da se shvata poenta celog problema... Izveshtaj je nameshten u Sorting and Grouping da se Grupishe po magacinu i po datumu izdavanja. Dakle za sve pojavljene artikle u izveshtaju za izabrani period da se u MAGACIN1 (MAGACIN2.....)Footeru sumiraju isti artikli. Mozda bi nekako i uspeo pomocu shtapa i kanapa da reshim ukoliko tachno znam shta ce se pojaviti od artikala (ako ih imamo jako malo), a shta se deshava ako ne znamo koliko ce biti artikala na izveshtaju? Da li postoji mogucnost da se NEKAKO u MAGACINFooteru sumiraju SVI artikli koji se pojave na reportu? I na koji nachin? Ako ovo ne moze koje je najbolje reshenje ako imam jako mali broj artikala, npr. 3-4 da se sumiraju artikli sa istim nazivom pri chemu cju u MAGACINFooter postaviti odmah te labele UKUPNO Milki, UKUPNO Mleka... ? Ako nesto nije jasno mogu da pojasnim... Hvala. |