[ manix @ 02.10.2007. 17:34 ] @
Imam kod: Code: Kod prikazuje swf sat tj. tebalo bi da prikazuje ...<?php echo "<object type=\"application/x-shockwave-flash\" data=\"sat.swf\" width=\"100\" height=\"100\" id=\"sat\" align=\"middle\"> <param name=\"movie\" value=\"sat.swf\"> <param name=\"bgcolor\" value=\"#FFFFFF\"> <param name=\"quality\" value=\"high\"> <param name=\"menu\" value=\"false\"> <param name=\"wmode\" value=\"transparent\"> <param name=\"allowscriptaccess\" value=\"samedomain\"> </object></div>"; ?> Kada ga pokrenem ovako zasebno, u test.php, on radi ali kada taj isti kod ubacim u stranicu SMF foruma on mi prikaze samo kockicu gde bi trebao biti taj swf satic. Sta bi moglo biti problem? Inace ako je nesto drugo u pitanju, text ili slika, to sve radi kako treba. Takodje sam probao i varijato echo '<object type="application/x-shockwave-flash" data="sat.swf" .... '; ali isto naravno swf se nalazi u istom folderu gde su i obe stranice - stranica foruma i test stranica, dakle putanja je dobra a to dokazuje i test stranica koja radi. |