[ muconi78 @ 04.10.2007. 21:28 ] @
Pozdrav. Ovako, zelio bih da instaliram Moodle CMS na svoj server. Postoji jedan nacin a to je da skinem aplikaciju u zip ili tgz formatu zapakovano, sto zauzima oko 11MB.Kada je raspakujem iznosi oko 35 MB.Da bih je instalirao, moram preko FTP prebaciti svih 35 MB na svoj server, sto mi je putam dial-up skoro nemoguce ![]() Pitanje je da li postoji li mogucnost da ovu aplikaciju instaliram tako da 'premostim' ovaj download-upload fajlova? Nasao sam jedan script file za instalaciju SMF foruma.Probao sam i radi sve ok.Potrebno je da unesem svoje parametre pristupa za FTP server a script automatski preuzima fajl sa smf servera i instalira na moj.Raspakuje i sve ostalo. Evo u attachementu poruke script fajl webinstall.php, pa me interesuje kako bih mogao da promjenim dio sa kojim se konektujem na smf ftp server u tacnu lokaciju na pr.: http://download.moodle.org/dow.../stable18/moodle-latest-18.tgz tako da mi taj fajl direktno prebaci na moj server?Po mogucnosti i da se raspakuje? Neka ideja? Thanks. |