[ webMaster Yoda @ 02.09.2003. 01:54 ] @
| Nikako da resim sledeci problem.
Radim na Flash sajtu koji treba da sadrzi zvuk.
E sad. Posto su semplovi koje treba da ubacim u flash film razliciti, a treba da idu jedan iza drugog, desava se jedna neverovatna glupost (Ili je bag ili sam ja nesposoban). Kada semplove spojim (frejm na frejm) u trenutku prelaska sa jednog na drugi sempl dolazi do pauze. Doduse od jedne sekunde, ali ipak pauza je pauza. Cak sam probao da napravim film sa jednim semplom koji bi se stalno ponavljao i flash opet pravi pauzu. Sta da radim? Postoji li neko elegantno resenje? Nemoguce da u Macromediji nisu predvideli tu mogucnost.
Molim Vas odgovorite, bicu Vam vecno zahvalan. Ja jednostavno ne znam resenje.
Bane, Kula
|
[ Goran Rakić @ 02.09.2003. 14:21 ] @
sam sempl ima tu pazu, ili odseci kraj sempla ili preklopi dva frejma...
[ webMaster Yoda @ 02.09.2003. 15:28 ] @
hvala ti gorane
ali sempl je uredan tj. nema pauzu ni na pocetku ni na kraju
preklapanje takodje ne radi
TAKODJE ne radi ni kada ga stavim u movie u JEDAN frejm
kako god da postavim zvuk on pravi pauzu
[ Goran Rakić @ 02.09.2003. 20:09 ] @
e onda čekaj nekog ko radi sa FALSH-om, ja to čudo ne koristim od verzije 4... verovatno ima neka caka.
[ Trunks @ 03.09.2003. 15:05 ] @
Nema to veze sa Flash-om. Jel sempl u .mp3 formatu možda?
[ arsa x @ 03.09.2003. 20:59 ] @
Ako je .mp3 format onda je normalno sto se to desava jer mp3 format ima taj bag da ubacuje "tisinu" na pocetku.
Ako nije .mp3 ne znam nije mi bas jasno kako si sinhronizovao kraj prvog sa pocetkom drugog.
[ MaRaToNcI @ 12.09.2003. 08:41 ] @
snimi kao wav i importuj u flash (vecu frku pravi import mp3-ja nego wav-a). snimi kao wav i importuj u flash (vecu frku pravi import mp3-ja nego wav-a). Namesti mu publish setings od audio event (ili stream, sta vec radis) na 64 kb/s mono-fast i to je to.
[ SAFF @ 20.01.2006. 21:31 ] @
Ako sa ja tebe dobro razumeo ti trebash pustit tri vezana zvuka a da izmedju njih nema prekida...
Najbolje je uzet sva gtri prevacit u Sound Forge i onda ga spojit kao jedan bez prekida i vozi miskoooo...:]]]] nadam se da si na to mislio ako je to to onda eto resenja...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.